OnePlussalta tulossa iso päivitys OnePlus 8 -sarjan puhelimille

Puhelinvertailu

OnePlussalta tulossa iso päivitys OnePlus 8 -sarjan puhelimille
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on aloittanut uuden OxygenOS 13 -beetaversion jakelun OnePlus 8 -sarjan puhelimille. Tässä vaiheessa kyseessä on rajattu esiversion jakelu ainoastaan Intiassa, mutta tämä tarkoittanee, että sen saa pian myös virallisesti muualla maailmassa.

OxygenOS 13 Open Beta 2 -päivitys tarjoaa erityisesti parannuksia käyttöliittymään, joka sisältää Aquamorphic Design -tyylittelun mukaiset uudistuneet teemavärit ja ikonit sekä animaatiot.

Pieniä muutoksia on tehty Always On -näyttöön, sivupalkin työkaluihin, pika-asetusten mediakontrolleihin sekä yleiseen suorituskykyyn ja tietoturvaan.Lisäksi päpivityksen mukana tuodaan uusi Meeting Assistant -ominaisuus, jonka myötä käyttäjän on helpompi mm. ylläpitää muistioita kokouksista kokouksista. Käyttöliittymään on myös lisätty isot kansiot, jotka voi sijoittaa kotinäkymään.Niinpä kyseessä onkin merkittävä päivitys 2020 julkaistulle puhelinsarjalle. Päivitys vaikuttaisi tulevan ainakin OnePlus 8:lle, OnePlus 8 Pro:lle ja OnePlus 8T:lle. Lisäksi mallisarjan ulkopuolelta myös OnePlus 10R on saamassa päivityksen.

Aiemmin OxygenOS 13 -päivityksen ovat saaneet uudemmat OnePlus 10 -huippumallit. Koko muutosloki päivitykselle löytyy täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -47%

Oppo Reno 5 Lite
323 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
741 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
593 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.