Samsung Galaxy S10 -sarjan puhelimet saivat päivityksen

Puhelinvertailu

Samsung Galaxy S10 -sarjan puhelimet saivat päivityksen
Samsungin Galaxy S10 -sarja on yksi korealaisyhtiön suosituimmista ja parhaista lippulaivamallistoista kautta aikain. Vielä liki neljä vuotta malliston julkaisun jälkeen se on yhä käytössä miljoonilla.

Onneksi Samsung ei ole unohtanut laitetta täysin, vaikka sen virallinen tuki onkin jo hieman hidastunut. Yhtiö on nyt julkaissut Galaxy S10 -sarjan laitteille päivityksen, jossa parannetaan erityisesti laitteen vakautta, kertoo hollantilaissivusto.

Päivitys koskee sekä tavallista Galaxy S10 -mallia sekä sen variantteja, suurempaa Galaxy S10+ -mallia ja edullisempaa Galaxy S10e -versiota. Päivitys on noin yhden gigatavun suuruinen ja sisältää lokakuun tietoturvapäivitykset.

Tässä vaiheessa ei tosin ole varmuutta saako päivityksen myös Galaxy S10 5G -mallille, mutta todennäköisesti myös se laiteversio on päivitetty. Sen sijaan hieman myöhemmin julkaistu Galaxy S10 Lite, joka on muista hieman eroava laite, ei saane tätä päivitystä.Itse uudistuksiin puolestaan lukeutuu laitteen vakauteen vaikuttavat muutokset mm. kamerasovelluksessa, Bluetooth-yhteyksissä sekä yleisemmin laitteen käytössä. Samsungin mukaan lisäksi laitteen tietoturva on paranut päivityksen myötä, joskin tällä lienee tarkoitetaan edellämainittua ajoittaisia päivityksiä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Realme C31 – hinta laskenut -24%

Realme C31
99 € Verkkokauppa.com
131 € CDON
151 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 131 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.