Tubettaja loi taittuvan iPhonen käyttämällä Motorola Razrin runkoa

Puhelinvertailu

Tubettaja loi taittuvan iPhonen käyttämällä Motorola Razrin runkoa
Viimeisten viiden vuoden aikana älypuhelinten kehitys on eittämättä hidastunut. Vaikka vuosittain pieniä uudistuksia tulee ja speksit parantuvat, niin suurten ja mullistavien ominaisuuksien julkaisu on vähentynyt, paitsi yhdellä osa-alueella.

Taittuvat puhelimet ovat saapuneet markkinoille pysyvästi, ainakin mikäli uskoo Samsungia ja joukkoa muita aasialaisia älypuhelinvalmistajia. Näin ei kuitenkaan vaikuta olevan tilanne Cupertinossa, sillä Applella moista ei ole ja huhujen mukaan se ei tule aivan heti taittuvaa laitetta esittelemään.

Tähän pulmaan iskee YouTube-kanava Aesthetics of Technology, joka on esitellyt itseluotua taittuvaa iPhone-puhelinta. Kyseessä on toimiva iPhone, mutta se taittuu, kuten kilpailijoiden taittuvat puhelimet.

Itseasiassa se taittuu täysin samalla tavoin kuin Motorolan 2020 julkaistu uusi Razr, koska puhelin on rakennettu sen runkoon. Galaxy Z Flip 3 oli kokeilussa myös, mutta se taittui tiukemmin, joka ei sopinut iPhonen näytölle.

Kuten odottaa saattaa ei projekti mennyt lainkaan ongelmitta ja iPhonen olematon optimointi taittuvalle laitteelle osottautui sekin ongelmaksi. Kyseessä on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen kokeilu, joka kannattaa katsastaa oheiselta videolta.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
249 € Power
349 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.