Suosittu suomalainen mobiilipeli saa jatkoa - Hill Climb Racing 3 -pelin kehitys aloitettu

Janne Yli-Korhonen

Suosittu suomalainen mobiilipeli saa jatkoa - Hill Climb Racing 3 -pelin kehitys aloitettu
Kotimainen Fingersoft tiedottaa, että suosittu Hill Climb Racing -pelisarja tulee saamaan jatkoa. Peliyhtiö kehittää parhaillaan Hill Climb Racing 3 -mobiilipeliä.

Vahvistus sattuu sopivasti yhtiön juhlavuoden viime metreille. Oululainen mobiilipelistudio täytti tänä vuonna pyöreitä vuosia, täydet kymmenen vuotta.

Sarjan ensimmäinen versio on myös kymmenen vuotta vanha, sillä se julkaistiin vuonna 2012. Yhtiö kertoi aiemmin keväällä, että kyseinen versio on edelleen todella suosittu. Sarjan toinen versio julkaistiin vuonna 2016.

Yhteensä pelejä on ladattu tähän mennessä yli 2 miljardia kertaa.

"Olemme ylpeitä voidessamme vahvistaa näin juhlavuoden lopulla, että toistaiseksi menestynein pelisarjamme on saamassa jatkoa Hill Climb Racing 3 -pelin kehityksen aloittamisen myötä. Merkittävimpiä muutoksia aikaisempiin pelisarjan peleihin ovat reaaliaikainen moninpelimahdollisuus ja 3D-grafiikka", kertoo Fingersoftin toimitusjohtaja Jaakko Kylmäoja.Fingersoft tulee kertomaan lisätietoa uuden pelin kehitystyöstä ensi vuoden aikana. Parhaillaan peliä kehitetään yhtiön Oulussa ja Helsingissä sijaitsevissa toimipisteissä.
Fingersof kertoo, että uuden pelin kehittäminen sekä jatkuva päivitystyö alkuperäiseen Hill Climb Racing -peliin sekä tämän toiseen osaan ovat vaatineet panostuksia myös henkilöstön suhteen. Tällä hetkellä Fingersoft työllistää 110 pelialan osaajaa Suomessa. Yhtiö etsii jatkuvasti uusia pelialan osaajia joukkoihinsa.

Fingersoft haluaa erottua panostamalla erityisesti työntekijöidensä hyvinvointiin. Tänä vuonna yritys oli otsikoissa työaikakokeilullaan, jossa työntekijät saivat 80% työajasta 90% palkan.

"Kokeilun tulokset olivat hyvät, ja päätökset sen jatkosta tullaan julkaisemaan lähiaikoina", Kylmäoja kertoo.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Power
115 € Proshop
129 € Lenovo

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.