Lenovon yrityskäyttöön suunnattu ThinkPhone on tehokas ja kestävä

Janne Yli-Korhonen

Lenovon yrityskäyttöön suunnattu ThinkPhone on tehokas ja kestävä
Lenovo ja Lenovon alaisuudessa toimiva Motorola ovat julkaisseet ThinkPhone -puhelimen CES 2023 -messuilla.

Kyseessä on kestävä älypuhelin, joka on suunnattu etenkin yrityskäyttöön. Puhelin hyödyntää ThinkPad -läppäreistä tuttua brändiä ja toimiikin hyvin yhteen tällaisen kannettavan kanssa.

Puhelimesta voi jakaa koneelle vaikkapa tiedostoja, leikepöydän sisällön ja nettiyhteyden. Lisäksi puhelinta voi käyttää web-kamerana. Puhelimen yksi erikoisuuksista on kyljestä löytyvä kustomoitava punainen painike.

Yrityksille ThinkPhone tarjoaa tietoturvaa ThinkShield for mobilen avulla, joka pitää tiedot turvassa. Lisäksi Moto KeySafe -ominaisuus pitää PIN-koodit, salasanat ja suojausavaimet erillään laitteen muista tiedoista.

Laite on myös suunniteltu kestämään.

6,6-tuumaista AMOLED-näyttöä, joka toimii Full HD-tarkkuudella ja 144 hertsin virkistystaajuudella, suojaa Corning Gorilla Glass Victus -lasi ja 189 gramman painoinen laite on valmistettu aramidikuidusta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin teräs, sekä alumiinista.Puhelin on myös saanut IP68-luokituksen.

Suorituskyky ei myöskään lopu kesken.

Sisällä on Snapdragon 8+ Gen 1 -piiri, jonka parina on 8 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on 256 gigatavua. 5000 mAh akku tukee 68 watin latausta ja laturi toimitetaan pakkauksen mukana. Lisäksi tuettuna on 15W langaton lataus.

Takaa löytyy optisesti vakautettu 50 megapikselin kamera sekä 13 megapikselin ultralaajakulma, makrokamera ja syvyydentunnistus.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 13. Päivityksenä on luvassa Android 14-, Android 15- ja Android 16-versiot sekä neljän vuoden ajan tietoturvapäivitystä.

Suositushinta on 999 euroa. Ennakkotilaukset alkavat Suomessa 6. tammikuuta ja myynti myöhemmin tammikuun aikana.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Power
115 € Proshop
129 € Lenovo

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.