VR Matkalle -sovelluksella voi nyt tilata ravintolavaunun tuotteita omalle paikalle toimitettuna

Janne Yli-Korhonen

VR Matkalle -sovelluksella voi nyt tilata ravintolavaunun tuotteita omalle paikalle toimitettuna
Kaukoliikenteen junamatkoilla voi nyt tilata VR Matkalla -sovelluksesta ravintolavaunun tuotteita omalle paikalle toimitettuna.

Kun tilauspalvelu on avoinna, se löytyy VR Matkalla -sovelluksen etusivulta. Palvelu on käytettävissä automaattisesti, jos lipun on ostanut kirjautuneena VR Matkalla-sovelluksessa tai vr.fi:ssä. Lipun saa lisätty myös jälkikäteen sovellukseen tilausnumeron avulla.

Matkustaja voi seurata tilauksen valmistumista sovelluksesta, jossa näkyy myös arvio toimituksen ajankohdasta.VR kertoo, että uusi palvelu on pidemmälle kehitetty versio koronavuosina tutuksi tulleesta palvelusta, jossa ravintolavaunun tuotteita pystyi tilaamaan omalle paikalle tekstiviestillä.

"Huomasimme, että palvelu toi asiakkaille iloa moniin muihinkin tarpeisiin – erityisesti pienten lasten tai lemmikkien kanssa matkustavat ja liikuntarajoitteiset asiakkaat kiittelivät palvelua todella näppäräksi. Asiakkaiden toiveiden perusteella halusimme kehittää palvelun pysyvästi saataville ja yhä helppokäyttöisemmäksi. Ravintolavaunut palvelevat jatkossakin myös kohtaamispaikkana, jossa voi nauttia herkullisia ruoka-annoksia tai juomia rauhassa paikan päällä", taustoittaa VR:n palvelujohtaja Petri Martola.Matkustajat voivat tilata ravintolavaunun suosituimpia lämpimiä annoksia ja välipalatuotteita. Sovelluksen kautta tapahtuva tilaus on toteutettu siten, että sovellus osaa esimerkiksi tunnistaa, millä asemalla tilauksen tehnyt asiakas on jäämässä pois junasta, ja keskeyttää tilauksen, ellei se ehtisi asiakkaalle ajoissa ennen määränpäätä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -37%

Apple iPhone SE (2022)
329 € Swappie
399 € Hobby Hall
524 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 524 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
199 € Telia
199 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Google Pixel 7 Pro – hinta laskenut -21%

Google Pixel 7 Pro
669 € Korhone.com
841 € CDON
857 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 843 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
452 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.