VR Matkalle -sovelluksella voi nyt tilata ravintolavaunun tuotteita omalle paikalle toimitettuna

Janne Yli-Korhonen

VR Matkalle -sovelluksella voi nyt tilata ravintolavaunun tuotteita omalle paikalle toimitettuna
Kaukoliikenteen junamatkoilla voi nyt tilata VR Matkalla -sovelluksesta ravintolavaunun tuotteita omalle paikalle toimitettuna.

Kun tilauspalvelu on avoinna, se löytyy VR Matkalla -sovelluksen etusivulta. Palvelu on käytettävissä automaattisesti, jos lipun on ostanut kirjautuneena VR Matkalla-sovelluksessa tai vr.fi:ssä. Lipun saa lisätty myös jälkikäteen sovellukseen tilausnumeron avulla.

Matkustaja voi seurata tilauksen valmistumista sovelluksesta, jossa näkyy myös arvio toimituksen ajankohdasta.VR kertoo, että uusi palvelu on pidemmälle kehitetty versio koronavuosina tutuksi tulleesta palvelusta, jossa ravintolavaunun tuotteita pystyi tilaamaan omalle paikalle tekstiviestillä.

"Huomasimme, että palvelu toi asiakkaille iloa moniin muihinkin tarpeisiin – erityisesti pienten lasten tai lemmikkien kanssa matkustavat ja liikuntarajoitteiset asiakkaat kiittelivät palvelua todella näppäräksi. Asiakkaiden toiveiden perusteella halusimme kehittää palvelun pysyvästi saataville ja yhä helppokäyttöisemmäksi. Ravintolavaunut palvelevat jatkossakin myös kohtaamispaikkana, jossa voi nauttia herkullisia ruoka-annoksia tai juomia rauhassa paikan päällä", taustoittaa VR:n palvelujohtaja Petri Martola.Matkustajat voivat tilata ravintolavaunun suosituimpia lämpimiä annoksia ja välipalatuotteita. Sovelluksen kautta tapahtuva tilaus on toteutettu siten, että sovellus osaa esimerkiksi tunnistaa, millä asemalla tilauksen tehnyt asiakas on jäämässä pois junasta, ja keskeyttää tilauksen, ellei se ehtisi asiakkaalle ajoissa ennen määränpäätä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 680 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
328 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.