Urheilusovellus Strava lisäsi Spotify-integroinnin

Puhelinvertailu

Urheilusovellus Strava lisäsi Spotify-integroinnin
Uhreilua ja liikuntaa seuraava älypuhelinsovellus Strava on kertonut päivityksestä, jossa maailman suosituin suoratoistomusiikkipalvelu saapuu osaksi Stravaa.

Spotifyn toiminta integroidaan osaksi sovelluksen toimintoja, jolloin musiikin ohjaamiseen ei tarvitse enää poistua sovelluksesta. Tämä helpottaa suoritusten aikana tehtäviä toimintoja, jotka saattavat tilanteesta ja liikunnan intensiteetistä riippuen olla hankalia.

Strava-sovellukseen tuodaan musiikkikontrollit sekä soittolistat. Kontrollien avulla käyttäjä voi esimerkiksi aloittaa toiston, keskeyttää toiston, jatkaa toistoa, hypätä kappaleiden yli ja selata Spotifya ilman Spotify-sovelluksen avaamista.

Toiminto tulee saataville sekä maksullisen Spotify Premium -tilauksen tehneille että maksutonta Spotifyä käyttäville. Uudet kontrollit löytyvät Record-näkymästä, mikäli käyttäjällä on Spotify-tunnus.

Päivitys on lähtenyt tänään jakeluun. Lisätietoja Spotify-integroinnista löytyy täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
151 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € DNA
182 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.