Saman WhatsApp-tilin saa vihdoin useampaan puhelimeen yhtäaikaa

Petteri Pyyny

Saman WhatsApp-tilin saa vihdoin useampaan puhelimeen yhtäaikaa
WhatsAppin yksi suurimmista ongelmista on aina ollut sen tiukka kytkös käyttäjänsä puhelinnumeroon. Pikkuhiljaa viestisovellusta on kuitenkin voinut käyttää puhelimen kanssa yhtä aikaa mm. tietokoneella ja tabletilla - mutta ei toisella puhelimella.

Nyt tähän tulee vihdoin muutos, sillä WhatsApp on tiedottanut, että jatkossa WhatsAppin linkitettyihin laitteisiin voi lisätä myös toisen puhelimen.

Näin ollen voi vaikkapa asentaa "hätävarapuhelimeen" saman WhatsAppin ja viestit pysyvät keskenään ajan tasalla. Myös yrityksissä onnistuu jatkossa saman asiakaspalvelun WhatsApp-numeron käyttäminen useammalla puhelimella yhtä aikaa.

Toiminto tulee saataville lähiviikkoina ja toimii täsmälleen kuten tietokoneen linkitys WhatsAppiin. Eli uudessa puhelimessa asennetaan WhatsApp, mutta sille ei annetakaan puhelinnumeroa, vaan valitaan se linkitetyksi laitteeksi. Tällöin uusi puhelin luo QR-koodin, joka luetaan "alkuperäisen" puhelimen WhatsAppilla.

Tämän jälkeen kaikki viestit ovat luettavissa molemmilla laitteilla ja viestejä voi myös lähettää kummaltakin puhelimelta - ja ne näkyvät "alkuperäisen" WhatsApp-tilin numerolla.WhatsApp tukee korkeintaan neljää linkitettyä laitetta yhtäaikaa - alkuperäisen WhatsApp-laitteen lisäksi.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
151 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € DNA
182 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.