Saman WhatsApp-tilin saa vihdoin useampaan puhelimeen yhtäaikaa

Petteri Pyyny

Saman WhatsApp-tilin saa vihdoin useampaan puhelimeen yhtäaikaa
WhatsAppin yksi suurimmista ongelmista on aina ollut sen tiukka kytkös käyttäjänsä puhelinnumeroon. Pikkuhiljaa viestisovellusta on kuitenkin voinut käyttää puhelimen kanssa yhtä aikaa mm. tietokoneella ja tabletilla - mutta ei toisella puhelimella.

Nyt tähän tulee vihdoin muutos, sillä WhatsApp on tiedottanut, että jatkossa WhatsAppin linkitettyihin laitteisiin voi lisätä myös toisen puhelimen.

Näin ollen voi vaikkapa asentaa "hätävarapuhelimeen" saman WhatsAppin ja viestit pysyvät keskenään ajan tasalla. Myös yrityksissä onnistuu jatkossa saman asiakaspalvelun WhatsApp-numeron käyttäminen useammalla puhelimella yhtä aikaa.

Toiminto tulee saataville lähiviikkoina ja toimii täsmälleen kuten tietokoneen linkitys WhatsAppiin. Eli uudessa puhelimessa asennetaan WhatsApp, mutta sille ei annetakaan puhelinnumeroa, vaan valitaan se linkitetyksi laitteeksi. Tällöin uusi puhelin luo QR-koodin, joka luetaan "alkuperäisen" puhelimen WhatsAppilla.

Tämän jälkeen kaikki viestit ovat luettavissa molemmilla laitteilla ja viestejä voi myös lähettää kummaltakin puhelimelta - ja ne näkyvät "alkuperäisen" WhatsApp-tilin numerolla.WhatsApp tukee korkeintaan neljää linkitettyä laitetta yhtäaikaa - alkuperäisen WhatsApp-laitteen lisäksi.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Edge 40 – hinta laskenut -23%

Motorola Edge 40
299 € Power
357 € Bigbox
383 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 389 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Xiaomi Redmi 12 – hinta laskenut -18%

Xiaomi Redmi 12
129 € Bigbox
152 € Proshop
159 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.