Todella tylyä: Aktiivisuusranneke lopetettiin, tuki loppuu jo syksyllä ja muuttaa laitteen paperipainoksi

Petteri Pyyny

Todella tylyä: Aktiivisuusranneke lopetettiin, tuki loppuu jo syksyllä ja muuttaa laitteen paperipainoksi
Verkkokauppajätti Amazon on yksi jättiyrityksistä, joka on talouden hidastuessa päättänyt karsia rankalla kädellä toimintojaan. Amazonin tapauksessa hurja määrä ei-kriittisiksi katsottuja tuoteryhmiä ja palveluita on saanut tylysti kirveestä.

Yksi näistä tuoteryhmistä on Amazonin omistama Halo -tuotemerkki, jonka alla yhtiö on kehittänyt ja valmistanut omia aktiivisuusrannekkeitaan ja muita terveysteknologian tuotteita. Halo-tuotteita oli vielä viikko sitten myynnissä Amazonin oman verkkokaupan kautta ja tuotteita näkyy myynnissä useissa muissa verkkokaupoissa vielä tälläkin hetkellä.

Halo-tuotteiden myynti lopetetaan välittömästi, joten Amazon viestinee jälleenmyyjille asiasta piakkoin ja loputkin myynnissä olevat tuotteet katoavat kauppojen hyllyiltä tulevina viikkoina.

Ikäväksi käyttäjille tilanne muuttuu siksi, että Amazon lakkauttaa samalla myös Halon käyttämät verkkopalvelut. Käytännössä tuotteet eivät enää välitä tietojaan verkkopalveluun, eikä niitä voi enää seurata oikeastaan mitenkään muuten kuin tuotteen oman näytön kautta.Lohdutukseksi Amazon on luvannut palauttaa rahat kaikille Halo-tuotteiden ostajille, jotka ovat ostaneet tuotteita 12 viimeisen kuukauden aikana. Sitä aiemmin tuotteita ostaneilla edessä on uuden, korvaavan tuotteen osto.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
364 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -30%

Oppo Reno 7 Lite 5G
618 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 889 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.