Googlen tulevan taittuvan puhelimen, Pixel Foldin, ensimmäiset viralliset kuvat vuotivat

Matti Robinson

Googlen tulevan taittuvan puhelimen, Pixel Foldin, ensimmäiset viralliset kuvat vuotivat
Hakujätti Googlelta odotetaan huhujen mukaan piakkoin taittuvaa puhelinta. Kyseinen puhelin on vuotojen perusteella ristitty Pixel Foldiksi ja nyt siitä on tarjolla jo väitetysti virallista kuvamateriaalia.

Älypuhelinmaailman luottovuotaja Evan Blass on paljastanut kaksi kuvaa tulevasta Googlen logoa kantavasta laitteesta. Näistä kuvista paljastuu sekä laitteen suljettu ulkoasu kuin miltä sen näyttää avattuna. Kuvat vaikuttavat olevan virallisia pressikuvia, joka nostaa vuodon luotettavuutta.

Ensimmäisen kuvan (yllä) mukaan laitteen ulkokuoresta löytyy pitkältä tavallisen älypuhelimen tapainen näyttö ja toiselta puolelta kolmoiskamera. Huhujen mukaan ulkonäytöllä on kokoa 5,8 tuumaa ja kameroista löytyy niin 5x optista zoomia kuin ultralaajakulmaakin.

Toisessa kuvassa laitteen sisäinen näyttö näkyy koko komeudessaan. Sillä on tietojen mukaan kokoa 7,6 tuumaa ja resoluutiona oudohko 2208 x 1840. Tämä tarkoittaa 6:5-kuvasuhdetta. Näyttö tarjoaa 380 ppi:n tarkkuuden ja 120 hertsin virkistystaajuuden.Kuvien lisäksi Blass kertoi laitteen koosta. Kuten kuvista voi havaita, on laite nykykilpailijoita, kuten Samsungin Foldeja, leveämpi. Itseasiassa avattuna se on peräti liki kolme senttiä Fold4:ää leveämpi.

Google ei ole vielä vahvistanut laitteen julkistusta, mutta arvioiden mukaan se saatetaan esitellä jo toukokuun Google I/O -tapahtumassa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
364 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -30%

Oppo Reno 7 Lite 5G
618 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 889 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.