Gigantti toi käytetyt ja kunnostetut puhelimet myyntiin

Janne Yli-Korhonen

Gigantti toi käytetyt ja kunnostetut puhelimet myyntiin
Tähän mennessä Gigantin käytettyjen laitteiden valikoima ja myynti on painottunut Outlet-myyntiin palautettujen laitteiden muodossa, mutta jatkossa käytetyt ja kunnostetut puhelimet ovat paremmin esille Gigantin valikoimissa.

Gigantti aloittaa tänään 6. lokakuuta kunnostettujen puhelimien myynnin myymälöissään ja nettikaupassaan. Ensimmäisenä myydään iPhone-puhelimia, joita on mahdollista saada 14 eri mallissa. Gigantin käytetyt laitteet kulkevat NewStart-tuotenimellä.

Gigantin mukaan laitteet kerätään Euroopasta. Käytetyt laitteet tarkistetaan perusteellisesti, tyhjennetään kaikista tiedoista, päivitetään, puhdistetaan ja korjataan tarvittaessa pikkuvioista. Uuden alun saaneille puhelimille tarjotaan kahden vuoden takuu, sama kuin uusilla. Laitteiden laatutarkistuksesta ja kunnostuksesta vastaa pohjoismainen kiertotaloustoimija Foxway.

Vaihtoehdot ja hinnat näet täältä.

Gigantti kertoo, että myöhemmin luvassa on Android-puhelimia sekä PC-tietokoneita ja tabletteja.Kodinelektroniikkaketjun tavoitteena on, että vuoteen 2028 mennessä 10 prosenttia sen myynnistä kertyisi käytetyistä tuotteista, sekä vaihto- ja korjauspalveluista.

"Haluamme tuoda elektroniikan entistä useamman ihmisten ulottuville. Monen kotitalouden kukkaronnyörit ovat kiristyneet, ja ihmiset etsivät edullisempien hankintojen ohella yhä kestävämpiä vaihtoehtoja. Emme ole avauksessamme ensimmäisiä, mutta meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat olla varmoja laadusta ja turvallisuudesta, jota kauttamme hankkivat. Kierrätetty puhelin täydellä takuulla pidentää laitteen elinkaarta, ja lähes uudenveroiseksi kunnostettu laite antaa paljon vastinetta rahalle", Gigantin toimitusjohtaja Niko Sandström kertoo.Käytettyjä puhelimia on nykyään melko helppo hankkia. Esimerkiksi DNA avasi oman käytettyjen puhelinten verkkokaupan tämän vuoden alussa ja Swappie on ollut markkinoilla jo pidempään.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

OnePlus Nord N30 – hinta laskenut -23%

OnePlus Nord N30
218 € CDON
284 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 283 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -20%

Oppo Reno10 Pro
467 € CDON
733 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 581 €

OnePlus 11 – hinta laskenut -19%

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Gigantti
999 € Proshop
999 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.