Elisa tuo yritysten käyttöön itsenäistä 5G-verkkoa hyödyntävät liittymät

Janne Yli-Korhonen

Elisa tuo yritysten käyttöön itsenäistä 5G-verkkoa hyödyntävät liittymät
Helmikuun alussa Elisa toi kuluttajien saataville ensimmäiset itsenäistä 5G-verkkoa (5G Standalone) hyödyntävät puhelinliittymät.

Yrityksille suunnatut itsenäisen 5G-verkon mobiililaajakaistaliittymät sekä puhelinliittymät puolestaan tulevat saataville kesäkuun aikana, kun palvelutarjonta laajenee.

Langattomaan datankäyttöön tuodaan yrityksille tarjolle itsenäisen 5G-verkon mobiiliratkaisu (fixed wireless access), joka toimii ulkoreitittimen avulla ja hyödyntää verkon viipalointia (slicing) sekä itsenäistä 5G-verkkoa hyödyntävä mokkula liikkuvaan työhön.

Myöhemmin syksyllä yritysten saataville tulee myös viipalointia hyödyntävä, itsenäinen 5G-yritysverkko.Elisa on ensimmäinen, joka tuo itsenäisen 5G-verkon laajakaistaliittymät Suomessa saataville.

"Olemme selvittäneet suomalaisyritysten tarpeita liittymäkäytössä, ja moni kaipaa jo nyt vakaampia yhteyksiä. Elisalle on tärkeää olla edelläkävijä, jotta asiakkaamme voivat luottaa, että meiltä saa aina parhaan mahdollisen teknologian käyttöönsä Elisan erityisen laadukkailla verkkoyhteyksillä", kommentoi Elisan yritysten mobiililiiketoiminnasta vastaava johtaja Petteri Svensson.Lisäksi kuluttajille on tuotu toukokuun aikana tarjolle itsenäistä 5G-verkkoa hyödyntävän mobiililaajakaistaliittymän aiempien puhelinliittymien lisäksi.

Elisa kertoo, että itsenäinen 5G-verkko mahdollistaa parhaan mahdollisen 5G-yhteyden käytön. Sen puhelinliittymässä on jopa 50 prosenttia lyhyempi viive, ja itsenäiseen 5G-verkkoon kytketyn laitteen akku kestää jopa 20 prosenttia pidempään.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.