Instagram valmistui vihdoin Windows-puhelimille

5
Puhelinvertailu

Instagram valmistui vihdoin Windows-puhelimille
Microsoftin mobiilialustan suurimpiin ongelmiin on kuulunut koko sen historian ajan sovellusten puute. Yhtenä, ja kenties merkittävimpänä, esimerkkinä on pidetty Instagram-sovellusta, josta kärsivät jo Nokian aikana Lumia-kamerapuhelimet.

Nyt vihdoin vuosien jälkeen Instagram on saapunut Windows-puhelimiin aidolla valmiilla versiolla. Sovellus on ollut jo kauan saatavilla Windows-puhelimille, mutta se on ollut beetaasteella ja puutteellisin ominaisuuksin.

AAWP raportoi, että sovelluksen uusin versio puolestaan karistaa beetaleiman ja siten vihdoin tarjolla on valmis versio. Toistaiseksi sovelluskaupassa nimessä kuitenkin voi huomata Beta-lisänimen, mutta sekin lienee poistuu pian.

Päivittyneetn sovelluksen voi ladata tietysti sovelluskaupasta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (5)

lucamies
lucamies

3

Windows WP 950 XL puhelin ilmoittaa että sovellusta ei voi ladata/asentaa puhelimeen kun siinä on liian vähän tarvittavia ominaisuuksia. Se siitä päivityksestä kun sitä ei voi asentaa WP lippulaiva puhelimeen. Alkaa ottaa päähän tämä Migrosoftin vittuilu ja sekoilu!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ei enään ikinä lumiaa (vahvistamaton)

4

Koitin ladata, sovelluskauppa ilmoittaa että tarvitsen laitteen, jossa on enemmän ominaisuuksia. Käytössä siis 950xl ja uusin tarjolla oleva päivitys. Miksi kaiken pitää olla näin vaikeaa???

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

5

Artikkelin linkki on jenkkikauppaan? Kokeilkaas etsiä instagramia puhelimen oman store appiksen kautta. Itselläni ainakin toimii hienosti. Samoja rajotteita muillakin alustoilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.