Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram saapui vihdoin myös Windows Phonelle

7
Sami Koivunen

Instagram saapui vihdoin myös Windows Phonelle
Windows Phone -käyttäjien kauan odottama Instagram julkaistiin vihdoin myös Lumioiden käyttämälle alustalle.

Käytännössä sovellus on kuitenkin vielä monin osin puuttellinen. Esimerkiksi videoiden lisäysmahdollisuus puuttuu sovelluksesta vielä täysin. Lisäksi kuvien ottaminen ei onnistu samaan tapaan iOS- ja Android-versioiden kanssa, vaan käyttäjän täytyy painaa erikseen kamerapainiketta ottaakseen kuvia.

The Vergen haastattelema edustaja kertoo kuitenkin kehityksen vielä jatkuvan:

Emme ole vielä valmiita. Tiimimme jatkaa Windows Phone -sovelluksen kehittämistä ja uusien toimintojen julkaisemista, jotta Instagramin käyttäjät saisivat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Instagramin edustaja The Vergelle.Jo 150 miljoonaa aktiivista käyttäjää kerännyt Instagram julkaistiin kolme vuotta sitten ja myytiin viime vuonna Facebookille yhdellä miljardilla dollarilla. Instagramin tulosta Windows Phonelle kerrottiin lokakuussa Nokia World -tapahtumassa.
Windows Phonelle räätälöity Instagram löytyy Windows Phonen omasta sovelluskaupasta. Sovellus on ladattavissa ainoastaan Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmälle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

"Jo 150 aktiivista käyttäjää kerännyt Instagram julkaistiin kolme vuotta sitten ja myytiin viime vuonna Facebookille yhdellä miljardilla dollarilla."

Arvokkaita käyttäjiä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

5

@3

Mielestäni tämä oli aika merkittävä virstanpylväs, sillä Instagram on ollut käytännössä viimeinen todella merkittävä applikaatio jolta ei löytynyt virallista applikaatiota WP:lle. Vielä kun Google ei haraisi vastaan Youtuben kanssa.

WP:n softatarjonta on muutenkin mielestäni parantunut mukavasti ihan tässä viimeisen parin kuukauden sisällä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sima3 (vahvistamaton)

6

@3 ja mistä niitä uutisia pitäisi repiä? Android ja äple on jo niin so last season. Jollastakaan ei vielä oikein ole kirjoitettavaa. Ainoa vaihtoehto siis jokaisen huulilla oleva wp8!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jani @ (vahvistamaton)

7

@6
Android ja Apple on jo niin so last season.

On vai???,perusteluja kiitos!.
Miksi sitten WP8 puhelimien myynti on ollut myös tähän asti vielä heikompaa???.Jos vertaa Nokia Lumia ja Samsung Galaxy mallien keskinäistä myyntimäärää,niin ...Samsung on vienyt Nokiaa,kuin "pässiä narussa"!. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja