iPhone 3G taskuun jo ennen perjantaiaamua

12
Lauri Jämsä

iPhone 3G taskuun jo ennen perjantaiaamua
Matkapuhelinoperaattori TeliaSonera on julkaissut lehdistötiedotteen, jonka mukaan se aloittaa Helsingissä kohutun Applen iPhone 3G -puhelimen myynnin tänä perjantaina kello 00.01.

Myynti aloitetaan Lasipalatsin aukiolla Kampissa heti, kun kello pyörähtää perjantain puolelle. Muualla Suomessa yli 50 Sonera Pisteen ja Veikon Koneen myymälää aloittavat puhelimen kaupittelun normaalien aukioloaikojen mukaisesti, tiedotteessa kerrotaan.

"Applen iPhone 3G:n kysyntä on ollut todella suurta, ja odotamme innolla lanseeraustapahtumaa ja myynnin käynnistymistä", kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa Soneran mobiilipalvelujen kaupallinen johtaja Pasi Mehtonen. "Yli 10 000 kiinnostunutta asiakasta ennakkorekisteröityi, ja viimeisen viikon aikana näillä asiakkailla on ollut mahdollisuus varmistaa että he saavat ensimmäisten joukossa Suomessa käyttöönsä tämän vallankumouksellisen laitteen", Mehtonen hehkuttaa.



Uutisoimme toissa viikolla Soneran iPhonelle asettamasta hinnoittelusta, joka on aiheuttanut paljon keskustelua. Ilman operaattorilukitusta iPhone 3G:tä ei ole mahdollista ostaa, vaan käyttäjä sidotaan kahdeksi vuodeksi operaattorin asiakkaaksi.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (12)

stillborn
stillborn

2

Ostan tuon ihan mielenkiinnosta, kun kokeilun perusteella oli ihan hauska luuri. Kallishan tuo kytky on, mutta köyhällehän on kaikki kallista.

Vastaa
exlex
exlex

3

Jaa a. Jäämpä odottelemaan noita muiden merkkien touchi-puhelimia. Vähän pelottaa, että kun tulee noiden muiden merkkien mallit kohta ulos, niin iPhone ei ole tuon rahan arvoinen. Luulen että ensi vuonna tulee kymmenkunta uutta touchi-puhelinta, jolloin iPhonenen glamouri kuolee.

Vastaa
MasaAntsa
MasaAntsa

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti stillborn:

Ostan tuon ihan mielenkiinnosta, kun kokeilun perusteella oli ihan hauska luuri. Kallishan tuo kytky on, mutta köyhällehän on kaikki kallista.

Köyhyys on asenne, rahattomuus vain hetkellinen tilanne.

Vastaa
stillborn
stillborn

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TemeTee:

Stillborn varmaan yksin seisoo lasipalatsin edessä perjantaina :D (läpällä ;) )

Kai siellä joku muukin on, joka haluaa haaskata rahojaan..?

:)

Vastaa
Pesmerga
Pesmerga

9

Jäi kyl tää luuri soneralta hankkimatta. Ei oo rajatonta dataa noissa liittymäpaketeissa ja saa ottaa sen kalleimman paketin jos haluaa kunnolla sitä dataa ja se maksaa jo ihan vi*tusti. Sitten jos ottaa minun sonera liittymän niin saat ostaa sen puhelimen suorilla ja maksaa jotakin yli 400€.

Vastaa
JasonSco
JasonSco

11

"Torstain ja perjantain valisena yona lannesta ja idasta saapuu suuri rintama talttahampaita ja silmalaseja kohti lasipalatsin aukiota."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.