Sony Ericssonilta uusi Live with Walkman -musiikkipuhelin

2
Teemu Laitila

Sony Ericssonilta uusi Live with Walkman -musiikkipuhelin
Sony Ericsson on julkaisemassa uutta erityisesti musiikinkuunteluun painottuvaa Android-puhelinta perinteikkäällä Walkman-brändillä. Live with Walkman yhdistää Walkman-musiikkisoittimen ja aiemmissa Xperia-malleissa esitellyn tiukan sosiaalisen median integraation. Sisältöä musiikkisoittimeen on tarjolla Sonyn omasta musiikkikaupasta.

Live with Walkman toimitetaan Androidin uusimmalla 2.3 Gingerbread -versiolla varustettuna. Androidin päällä pyörii SE:n oma kustomoitu kulmiin keskittyvä käyttöliittymä.

Rautansa puolesta Live with Walkman muistuttaa paljolti aiemmin julkaistua Xperia Mini -
mallia. Naarmuuntumattoman näytön kokoa on kasvatettu 3,2 tuumaan, mutta resoluutio on sama 480x320. Käyttöjärjestelmän sujuvuudesta huolehtii 1 GHz:n taajuudella toimiva prosessori.



Laitteesta löytyy kamera sekä etu että takapuolelta. Varsinainen kamera toimii 5 mpix tarkkuudella ja tallentaa 720p-tason videokuvaa. Etupuolen Skype-videopuheluihin suunniteltu kamera toimii VGA-tarkkuudella.

Live with Walkman on suunniteltu toistamaan musiikkia myös ilman kuulokkeita ja laite on varustettu xLOUD-tekniikalla, joka parantaa kaiuttimien suorituskykyä. Pakkauksessa toimitetaan mukana myös kuulokkeet.

Laitteen fyysiset mitat ovat 56,5 x 106 x 14,2 ja painoa on 115 grammaa. Laitetta odotetaan myyntiin viimeisen neljänneksen aikana, eikä hinnoittelua ole vielä paljastettu.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
169 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentit (2)

Anestic
Anestic

2

Mulla ei vain jotenkin tuo Walkman-sarjan tuotteiden ulkonäkö nappaa, muuten olisivat varmaan omaan käyttöön nappivalinta. Arc onkin sitte ehkä tyylikkäin tällä hetkellä... Kuulokkeethan on näissä suht laadukkaat yleensä mukana, joten peruspertin ei tartte heti juosta kauppaan :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.