HTC julkisti uuden Sensation XL -älypuhelimen suurella näytöllä

8
Manu Pitkänen

HTC julkisti uuden Sensation XL -älypuhelimen suurella näytöllä
Taiwanilainen HTC laajentanut Android-äypuhelinmallistoaan uudella "jättiläisellä". Sensation XL -nimisestä puhelimesta löytyy nimensä mukaisesti iso 4,7 tuuman kosketusnäyttö. Varustelutasoa täydentää myös Beats Audio -tekniikka.

HTC kehuu kovaan ääneen Hifi-tekniikkaansa. Sen mukaan HTC Sensation XL ja syyskuussa julkistettu HTC Sensation XE ovat uudenlaisia miniviihdekeskuksia, joiden äänentoisto on viritetty huippuunsa. Laitteen mukana tulee urBeats-kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaukosäädin. Vihdeominaisuuksia on parannettu HTC Watch -nimisellä ohjelmalla, jonka avulla ison elokuvatiedoston latautumista puhelimeen ei enää tarvitse odottaa, vaan toiston voi aloittaa jo latauksen aikana.



Vain noin 9,9 millimetriä paksun puhelimen sisältä löytyy yksiytiminen 1,5 gigahertsin suoritin, 768 megatavua keskusmuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kamerassa on valovoimainen f/2,2-aukolla varustettu linssi ja kahdeksan megapiksen BI-CMOS-kenno. Kamera kykenee 720p-tasoisten videoiden taltiointiin. Videopuheluista vastaa 1,3 megapikselin kamera.

Hinnan kerrottiin olevan alle 700 euroa.

Päivitys. Pääkameran kennossa on tietysti kahdeksan megapikseliä eikä kahta.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (8)

Teknotuuletin
Teknotuuletin

1

Jotain niin turhaa... 480x800 tarkkuudella 4,7" näyttö, kun normi Sensationissa oli 4,3" näyttö tarkkuudella 960x560. en ymmärrä, miksei tuon kokoisesta näytöstä voitu tehdä tarkempaa. olisivat voineet edes odottaa jonkin aikaa, jotta olisivat saaneet käyttöön 720p näytön tuolla tuumakoolla...

Vastaa
sidrend
sidrend

3

Tässä mallissa mielenkiintoinen on tuo kamera, ei olekaan normityylin mukaisesti laitettu järjetöntä määrää megapixeleitä ja pientä kennoa + huonoa valovoimaa, vaan on käytetty järkeä ja laitettu vähemmän megapikseleitä ja isompi kenno ;) Taitaa 2mpx olla kuitenkin vähän vähän..

btw.. ei taida akunkesto olla kovin huippu :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
flusky (vahvistamaton)

7

Jotenki semmone fiilis, että kyseessä on HTC Titan, mutta Android -näppäinsetillä ja järjestelmällä, ja tietysti Beats -Audiolla. En ainakaan paljoa muuta eroa tajua, suoritin, näyttö ja kamera samat ainakin...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

@6 komppaan. Ei tuo ole iso puhelin, vaan "pieni" tabletti. Mutta sehän se suunta onkin, puhelimista tulee suurempia ja suurempia. Poikkeuksena tällä kertaa Apple, joka ei tuonut jättiläismallia. Ehkä he korjaavat tilanteen "pienellä" iPadilla?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.