Oululaisfirma myy Lumiaa jo kiireisimmille

17
Teemu Laitila

Oululaisfirma myy Lumiaa jo kiireisimmille
Oululainen M-Technology tarjoaa kiireisimmille Windows Phone -puhelinten odottajille jo mahdollisuuden lunastaa itselleen Nokian Lumia 800 -puhelin 629 euron hintaan. Laitteet tulevat virallisesti myyntiin Suomessa vasta vuoden alussa.

M-Technologylta kerrotaan Kauppalehdelle, että puhelimet on saatu valikoimaan yhtiön eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden kautta.

Tähän saakka Lumioita ennakkoon ovat ostaneet lähinnä yritykset, jotka haluavat testata laitteita tai käyttää niitä apuna sovelluskehityksessä. M-Technologyn toimitusjohtajan mukaan erityisesti yrityssovelluksia kehittävät yritykset ovat olleet kiinnostuneita Lumioista. Yhtenä Windows Phone -alustan valttikorteista pidetään nimenomaan järjestelmien hyvää yhteensopivuutta Microsoftin laajassa käytössä olevien palvelintuotteiden kanssa.



Silti M-Technologylta puhelimen on tilannut myös muutama utelias yksityinen. Muidenkaan ei välttämättä tarvitse odotella Lumioiden laajempaa lanseerausta enää kovin pitkään, sillä esimerkiksi DNA on jo aloittanut kiinnostuneiden käyttäjien ennakkoilmoitusten vastaanottamisen. DNA kertoo puhelinten toimitusten alkavan alkuvuodesta.

Lumia 800:n hinta Suomessa on 420 euroa ennen veroja, eli vähittäiskaupan hinta kipuaa helposti yli 500 euron.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
Android 4.0 (vahvistamaton)

5

Nokia Lumia.Menneen talven lumet jo Suomeen saapuessaan!. ;)
Evvk,koska parempaakin (parempia vaihtoehtoja) on tarjolla!. =)

Vastaa
perhana
perhana

7

@6
Linkkisi uutinen tosiaan sisältää muutamia totuuksia:

"Googlen Androidin avoimuus tarkoittaa, että valmistajat ja operaattorit voivat tehdä sillä ja sen päälle mitä haluavat.
Toisaalta se tarkoittaa, että loppukäyttäjät saavat moninaisia laitteita, jotka perustuvat alkujaan samaan Androidiin. Tämä hajanaisuus aiheuttaa ongelmansa, kuten puhelinten pitkän ja hankalan päivitysprosessin uusimpaan Androidin versioon.
– Kysymys kuuluukin, riittääkö loppukäyttäjien tyytymättömyys Androidin epäjohdonmukaisuuksiin ja sirpaloitumiseen siihen, että parempi tuote voi menestyä, Kindel tiivistää"

Toivotaan nyt että kuluttajat microsoft-negatiivisuudestaan huolimatta kehtaisivat ostaa sen paremman tuotteen, eivätkä tyytyisi androidiin ainoastaan siksi koska se on niin "in"

Vastaa
perhana
perhana

9

@8
Oikein hyviä linkkejä löydät, tuossakin linkissä näkyy ostajien tyytyväisyys laitteeseen, käyttäjäarvostelujen keskiarvo näyttää olevan 4,5 tähteä 5:stä tähdestä, ei paha

Vastaa
OILgame
OILgame

10

Viikon Lumia 800:sen ja puoli vuotta N950:sen omistaneena voin sanoa, että kummastakin (varsinkin Lumia 800) on tehty liian yksinkertaisia. Näillä näkymin olen todennäköisesti vaihtamassa takaisin N900:seen.

Vastaa
perhana
perhana

12

Ei tuo alku ainakaan kovin heikolta näytä, kun puhelin ei ole vielä edes virallisesti myynnissä suomessa on sitä jo nyt myyty tuhansia kappaleita.
Eli DNA ilmoittaa lopettaneensa ennakkomyynnin koska tavoitteet täyttyivät, ja puhelimia myytiin heidän ilmoituksensa mukaan lyhyessä ajassa tuhansia kappaleita.
Ja tämä M-Techonology kertoo myyneensä tähän mennessä muutamia kymmeniä laitteita hintaan 629 euroa.
Multitronic kertoo myyneensä ensimmäiset sata saksasta hankkimaansa Lumiaa parissa päivässä 549 euron hinnalla.
Jimms kertoo myyneensä jo satoja laitteita vaikka heidän hintansa on yläkanttiin 699 euroa.
Nämä tiedot perustuvat hesarin artikkeliin, mutta eiköhän heidänkin artikkelinsa myyntimäärät pidä paikkaansa.
Hyvin hissukseenhan näistä myyntimääristä näytetään olevan, vaikka jonkin muun puhelimen kohdalla tällaisista myyntimääristä tehtäisiin jo artikkelin otsikko.

Vastaa
tonttila
tonttila

13

"Ei tuo alku ainakaan kovin heikolta näytä, kun puhelin ei ole vielä edes virallisesti myynnissä suomessa on sitä jo nyt myyty tuhansia kappaleita. "


Mutta kun oikeasti suositut älyluurit myyvät maailmanlaajuisesti sellaisen 20 miljoona..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarine (vahvistamaton)

15

@14
no suome puhelimyynti varmaan vastaaki nykyää 90% nokian koko myynnist, et oot varmaa oikees, haha. ku jos käyt jossai berliinissä tai roomas, ni ei kellään näy mitään nokian puhelinta.

Vastaa
OILgame
OILgame

16

@11 N9/N950:sen softa on teknisesti loistavaa ja hyvin viimeisteltyä, mutta omaan makuun se konsepti on turhan yksinkertainen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ASIAA! (vahvistamaton)

17

@14
Suomessa on 5-6 miljoonaa ihmistä,mutta tarkoitti varmasti maailmanlaajuisesti "joku" valmistaja on myynyt jopa 20miljoonaa älypuhelinta (olisiko Samsung Galaxy S ja pian Galaxy S2). ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.