Samsung julkisti Galaxy-kaksikon

11
Matti Robinson

Samsung julkisti Galaxy-kaksikon
Samsung on julkistanut kaksi uutta Galaxy-älypuhelinta juuri ennen Mobile World Congress -messutapahtumaa. Sunnuntaina alkavilla MWC-messuilla esitellään tänään julkistettua Galaxy Ace 2- ja Galaxy mini 2 -puhelinta. Kuten nimet kertovat, ovat molemmat puhelimet jatkoa malliston kahdelle aiemmalle Android-puhelimelle.

Mainituista ensimmäinen, Galaxy Ace 2, on varustettu 800 megahertsin tuplaydinsuorittimella, 3,8 tuuman 800x480-resoluution kosketusnäytöllä ja 768 megatavun RAM-muistilla. Puhelimesta löytyvät lisäksi Bluetooth 3.0, USB 2.0, WiFi ja WiFi Direct, GPS sekä 5 megapikselin kamera 720p-videokuvauksella ja VGA-videopuhelukamera. Galaxy Ace 2 tukee 14.4Mbps HSPA-verkkoja ja 900/2100MHz 3G-verkkoja.

Edullisempi malleista on Galaxy mini 2, jonka näyttö on vaatimattomampi 3,27 tuuman koolla ja 480x320-resoluutiolla. Siitä löytyvä suoritin on yksiytiminen, mutta kellotaajuus on myös 800 megahertsiä. Edullisuudesta kertovat myös 3 megapikselin kamera sekä 512 megatavun RAM-muisti.




Samsung Galaxy mini 2


Molempiin malleista on istutettu 4 gigatavua tallennustilaa ja Androidin Gingerbread 2.3 -versio Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä. Galaxy Ace 2:n akkukapasiteetti on 1500 mAh ja Galaxy mini 2:ssa vastaava luku on 1300 mAh. Mini 2 saapuu Ranskassa myyntiin maaliskuussa ja Ace 2 Briteissä huhtikuussa. Hintatietoja ei ole vielä paljastettu, mutta viitteitä voi ottaa puhelinten edeltäjistä. Galaxy Acen hinta on nyt noin 220 euroa ja Galaxy minin noin 120 euroa.


Samsung Galaxy Ace 2


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
symppari s40 (vahvistamaton)

1

Halvemman luokan Nokia-malleja (Symbian) vastaan tulee myymään kyllä paremmin,kunhan hinta tulee vielä olemaan väh.samaa tasoa tai edullisempi.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Tuo Ace vaikuttaa varsinkin mielenkiintoiselta jos hinta on kohdallaan. Eli jotain 2-300€. Nykyisen Acen hinnalla tuo tulee myymään järjettömästi.

Vastaa
Tiger25
Tiger25

4

Eipä ole hirveästi vaihtoehtoa muotoilussa, jos meinataan saada laitteet jatkossakin mahtumaan taskuun nätisti. Pitäskö olla pistoolikahva vaakakäyttöä varten ja teleskooppiantenni paremman kuuluvuuden vuoksi että muotoilu miellyttäisi? Sitäpaitsi nämä on näitä halvemman pään malleja, joten tuskin tulee mitään ihmeitä vastaan muotoilurintamalla.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

:) juurikin näin.. miten muuten muotoilet kapulan?
-Rannekelloksi, no mutta sekin olisi Casion kopiointia:)
-Palloksi, kopiointia sekin..
-Kuutioksi, noppafirman kopiointia..
-rinkeliksi, hävytöntä..

Ei kauheasti ole keksimättömiä muotoja.. Tuo pistoolikahva muotoilu menisi oikeuteen Clockin toimesta.. ja kopiointia sekin.. Kylläpä on mielikuvituksetonta porukkaa jokapaikassa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

7

No onhan nuo kaikki toistensa kopioita. SAmsung muotoilee ihan yhtä reilusti eri tavalla kuin kaikki muutkin. Kuoria on erivärisiä, napit on erilaisia, näytöt erikokoisia, puhelimien mitat eroavat toisistaan yms.. Saman form factorin luureita ei vaan saa kovinkaan erilaisia.
OK, Samsungilla kulkee tuo vanhemman iphonen / Galaxy S:n tyylinen kromireunus monessa mallissa, mutta miksi ei, se on tyylikäs ja hyödyllinen koriste ja onhan noita reunuksia muillakin..

Eikä tuo n9 + Nokian muut samanlaiset luurit ole niin suuri poikkeus muista. on toki hieman joukosta poikkeava, mutta ei nyt niin kauhean radikaalisti ,että sillä olisi mitään merkitystä. Lähinnä ne ovat minusta kolhoja kädessä, vaikka pinta tuntuukin kivalta. Samsung tyylinen muotoilu, mutta Nokian materiaali niin alkaisi olla aika toimiva paketti, millä voisi mennä seuraavat 5v.

Muotoilusta yritetään nykyisin tehdä härkänen vaikka sillä ei kovin suurta merkitystä oikeasti olekaan. Puhelin on vapaammin personoitavissa näytön kohdalta (siis muissa kuin WP luureissa).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
T1P1 (vahvistamaton)

11

Milloin noi mahtavat Suomen markkinoille tulla? Itteä ainakii kiinnostas toi ace 2. Mikäköhän tulee olemaan ace 2:n hinta?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.