Windows Phonen Skype-sovellus valmistui

4
Manu Pitkänen

Windows Phonen Skype-sovellus valmistui
Microsoftin viime vuonna ostama Skype-verkkopuheluohjelmiston Windows Phone -sovellus on vihdoin valmistunut. Ohjelman beta-versio julkaistiin tämän vuoden helmikuussa.

Skypeä on voinut käyttää jo aiemmin iPhonessa sekä Android- ja Symbian-puhelimissa. Ohjelmiston avulla käyttäjä voi soittaa verkkoyhteyden avulla puheluita edellä mainittujen mobiililaitteiden lisäksi tietokoneisiin sekä tiettyihin televisioihin. Perinteistenkin puheluiden soittaminen onnistuu. Sovellus on yhteensopiva 4G-, 3G- ja Wi-Fi-verkkojen kanssa.

Pocketnow.comin saamien tietojen mukaan Microsoft aikoo integroida Skypen tiiviisti osaksi seuraavaa Windows Phone -alustaa (Apollo). Paul Thurrottin mukaan integraatiota ei kuitenkaan tulisi, vaan Skype tarjotaan edelleen erillisenä sovelluksena.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (4)

delic
delic

1

Tässä uutisessa ei mainittu sitä mikä muualla lukee: "Joitakin käyttäjiä kuitenkin harmittaa se, että puheluja ei pysty ottamaan vastaan, jos Skype-sovellus ei ole valmiiksi päällä."

Ei voi kun ihmetellä.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Pitääkö paikkaansa? Olisipahan taas hieman kummallista, kun eikös WP:ssäkin voi jättää softia taustalle? VAi onko MS taipunut operaattoreiden narinaan, sillä voisin kuvitella tämän olevan operaattoreille ihan mieleinen juttu..

Vastaa
delic
delic

3

@2 "TaskuMuro testasi Skypeä pikaisesti Nokia Lumia 800 -puhelimella, eikä havainnut ongelmia sovelluksen toiminnassa. Sovellus toimi sujuvasti ja oli käyttöliittymältään Windows Phone -tyylisesti pelkistetyn selkeä. Tausta-ajomahdollisuuden puute kuitenkin rajoittaa sovelluksen käytettävyyttä erittäin rajusti."

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

No eipä ole mikään yllätys ettei Skypeä pysty ajamaan taustalla. WP7:n täysin kuppainen ja keinotekoisesti rajoitettu moniajo-tuki on eräs suurimmista syistä miksi en erityisemmin pidä WP7:stä. Se on myös eräs niistä monista syistä miksi Symbian piekee WP7:n mennen tullen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.