Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonynkin lippulaivapuhelimesta miniversio?

2
Matti Vähäkainu

Sonynkin lippulaivapuhelimesta miniversio?
Vuotanut dokumentti näyttää vahvistavan, että Sony liittyy kilpailevien Android-valmistajien joukkoon lippulaivan miniversiolla. Paljastunut puhelin kantaa mallinimeä Sony Xperia Z1 f.

HTC One minin ja Samsung Galaxy S4 minin tavoin Z1 f:ssä on kyseessä lippulaivamallin pienemmästä versiosta, jonka tekniikasta on samalla karsittu. Sonyn tapauksessa tosin sisukset ovat yllättävänkin laadukkaat, mikäli dokumentit tiedot ovat oikeita.
Dokumentin mukaan sisuksista löytyy samaa Snapdragon 800 -suoritinta ja 20 megapikselin kameraa, mutta ero syntyy tietysti näytöstä. Xperia Z1 f:n näyttö on 4,3 tuumainen ja resoluutio 720p, joten siltä osin samaa tasoa kuin HTC One minissä.

Kokoa Sony Xperia Z1 f:llä on 127 x 64.9 x 9.4 mm ja akkukapasiteettia löytyy 2300 milliampeerituntia. Tarkemmat tiedot löytyy XperiaBlogin sivuilta.

Kommentit (2)

xperisti (vahvistamaton)

2

Juu, ja varmastikin parempi, ainakin suositushintaan nähden. Sonyn sovelluspuolen tuki saakin sitten erittäin ison miinuksen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja