Teini-idoli julkaisi kuvia Apple iPhone 6:sta

Manu Pitkänen

Teini-idoli julkaisi kuvia Apple iPhone 6:sta
Mandopop-laulaja ja teini-idoli Jimmy Lin on julkaissut kiinalaisessa mikroblogipalvelu Weibossa kuvia kehitteillä olevan iPhone 6:n osista. "Dreamerjimmyn" kuvajulkaisut ovat huomionarvoisia siitä syystä, että hän on aikaisempina vuosina vuotanut kuvia iPhone 5:stä ja 5c:stä.

Aiempina vuosina kuvavuodot ovat tapahtuneet kuukausi ennen uuden puhelimen myyntiintuloa. Taiwanilainen Economic Daily News raportoi toukokuun alussa, että 4,7-tuumainen iPhone 6 voisi tulla myyntiin jo elokuun aikana, eli kuukautta aiemmin kuin edelliset mallit. Puhelimen näyttöjen tuotannon on raportoitu alkaneen toukokuussa. China Times väittää iPhone 6:n emolevyjen valmistuksen alkavan kesä-heinäkuussa (toimitukset kokoonpanoon alkavat heinäkuussa).



Aiempaa varhaisempi julkaisuajankohta voisi selittää sen miksi Jimmy Lin on päässyt kuvailemaan iPhone 6:n osia jo nyt. Viime vuonna tähän aikaan netissä pyöri lähinnä iPhone 5s:n skemaattisia piirroksia, mutta nyt on jo nähty runsaasti kuvia valmistetuista takakuorista ja etupaneeleista.

Kuvien perusteella iPhone 6:n takakuori poikkeaa edellisistä malleista siinä, että puhelimen ylä- ja alaosassa on erittäin paksut antennipaikat. Lisäksi iPhone 5s:n pillerinmuotoisesta True Tone -salamasta on siirrytty vanhaan pyöreänmuotoiseen salamaan, kuten monista aiemmista vuotokuvista on voitu päätellä. Design muistuttaa hyvin paljon iPod touchin pyöreää muotoilua.

Viime aikoina julkaistujen muiden kuvien perusteella näyttäisi siltä, että Apple olisi päättänyt jyrsiä iPhone 6:n takana olevan omenalogon takakuoren läpi (kuten iPad Airissä ja Retina-näytöllisessä iPad minissä). Kuorien sisäpuolella käytetään huomattavasti paljon enemmän kiinnityspaikkoja kuin mitä aiemmissa iPhone-malleissa.

Jimmy Lin iPhone 6:n etupuolesta otetussa kuvassa näkyy vuorostaan aiempaa selvästi suurempi etukamera-aukko. FaceTime-kamera näyttää myös olevan aiempaa lähempänä kaiutinta. Näytön pidemmän sivun kehykset ovat kaventuneet iPhone 5s:stä.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.