Samsung Galaxy S6 edgen ostaminen voi osoittautua hankalaksi

3
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S6 edgen ostaminen voi osoittautua hankalaksi
Tällä viikolla myyntiin tulevan kaarevanäyttöisen Samsung Galaxy S6 edge -puhelimen saatavuus voi jäädä heikoksi, kertoi Samsungin mobiiliyksikköä johtava J.K. Shin Soulissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Ongelmia aiheuttaa puhelimen erikoisuus eli kaareva näyttö, joka on osoittautunut odotettua hankalammaksi valmistaa. Edge-mallin kysynnän kerrotaan olleen hyvällä tasolla, minkä takia Samsung yrittää keksiä ratkaisun ongelmiin mahdollisimman nopeasti. J.K. Shinin mukaan tuotanto-ongelmat rajoittavat saatavuutta kuitenkin vielä "hetken aikaa".

Shin ei halunnut kertoa julkisuudelle millaisia kappalemääräisiä myyntitavoitteita uusille Galaxy S6 -puhelimille on asetettu, mutta kalliimmasta hinnasta huolimatta S6-mallien odotetaan käyvän kaupaksi paremmin kuin niiden edeltäjä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
169 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentit (3)

vionamoiegems96
vionamoiegems96

1

arvasin minä tässä käy näin. oli melko todennäköistä että näin erikoista laitteessa tulee jotain ongelmia. vaikuttaa siltä että suolaisella hinnalla varustettu galaxy s6 edge voi osoittautua hankalaksi myydään jo sinänsä ja nyt nämä tuotanto ongelmat vain pahentavat tilannetta. olisivat vaikkapa tehneet niin että olisivat julkaisseet edge mallin vasta hieman myöhemmin normaalin galaxy s6 julkaisun jälkeen jolloin tuotanto ongelmat olisivat voineet olla jo ratkaistu. mutta nyt näytön kanssa ilmenneet tuotanto ongelmat ovat ilmeisesti pahempi juttu ja aika varmasti heikentävät myyntiä ainakin ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. kyllähän myynti tietysti tasoittuu myöhemmin mutta 1099 euroa on aika kova hinta laitteesta jonka toiminta varmuus ei nykyisellään edes ole hirveän hyvä. ohjelmistossa on ilmennyt joitain ongelmia mm juuri tämän sivun näytön kanssa joten samsung joutuu tekemään firmwaren päivityksiä jotta ongelmat saataisiin korjattua. iphonenessa ei olla vielä lähetetty takaisin sivun näyttö juttuihin enkä tiedä lähdetäänkö koska näissä on ilmeisesti vielä pahoja ongelmia. applen aina luottaa toimivaan teknologiaan joka on jo testattu. no eiköhän tämä jossain vaiheessa sitten myy kun hinta halpuu sadalla tai kahdella sadalla eurolla.

Vastaa
extralow
extralow

2

Voih, olisin jo halunnut päästä lukemaan tekstiviestejä puhelimen kyljestä näppärästi pikku tekstillä.
No jaksan odottaa näin hyvää uutuutta.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti extralow:

Voih, olisin jo halunnut päästä lukemaan tekstiviestejä puhelimen kyljestä näppärästi pikku tekstillä.
No jaksan odottaa näin hyvää uutuutta.

Miten siinä on mitään näppärää?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.