Samsung Galaxy Note 4 saa kolmelle sivulle taipuvan näytön?

Matti Robinson
9. tammikuuta, 2014 18:32

On jälleen aika Galaxy Note -spekulaatioiden. Vaikka Galaxy Note 3 on vielä varsin tuore tapaus ja vaikka sen edullisempaa Neo-mallia vasta huhutaan, niin ovat jotkut kääntäneet katseet jo ensi syksyyn ja Galaxy Note 4:ään.
Bloombergin haastattelussa ollut Samsung-pomo Lee Young Hee kertoi yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista muun muassa Galaxy S5:n ja Gearin osalta. Hän kertoi myös, että yhtiö hakee asiakkaikseen ihmisiä, jotka hakevat ammattimaisempaa käyttöä ja ovat valmiita maksamaan laitteista enemmän.
Bloomberg onnistui haastattelun yhteydessä kaivamaan lisäksi mielenkiintoisen arvion, jonka mukaan Note 4 olisi varustettu kaarevalla tai taipuisalla näytöllä. Uutistoimiston mukaan näyttö yltäisi todennäköisesti sekä vasemmalle että oikealle sivulle, jolloin vaikkapa tekstiviestien lukeminen onnistuisi puhelimen reunalta.
Ei ole ensimmäinen kerta kuin taipuisia näyttöjä odotetaan Note-laitteisiin. Ensimmäistä kertaa taipuisaa näyttöä huhuttiin jo malliston toiseen laitteeseen puolitoista vuotta sitte. Note 3:een huhuttiin taipuisan näytön lisäksi särkymätöntäkin näyttöä.
Viime vuoden CES-messuilla Samsung esitteli prototyyppilaitetta (kuvassa), jonka näytön kaltaisesta tässä Note 4:n tapauksessa voi olla kyse.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Note II Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy Note 3 Neo
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.