Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 2 sisältää uudenlaisen taipuisan näytön

11
Teemu Laitila

Galaxy Note 2 sisältää uudenlaisen taipuisan näytön
Samsungin Galaxy Note 2 -puhelin sisältää taipuisasta materiaalista valmistetun AMOLED-näytön, kertoo Korea IT Times -lehti nettisivuillaan. Näyttö on kuitenkin todennäköisesti puhelimen ainut taipuisa komponentti eli taipuisa näyttö mahdollistaa puhelimen rakentamisen osittain kaarevaksi, mutta ei tee siitä taivuteltavaa.

Korealaislehden mukaan näyttö perustuu Unbreakable Plane -tekniikkaan (UBP) sekä muovisubstraattiin, joka mahdollistaa näytön ohentamisen 0,4mm verran. Vaikka määrä kuulostaa minimaaliselta, se kuitenkin jättää valmistajalle lisää tilaa akkukapasiteetin kasvattamiseen ilman, että laitteen paksuus kasvaa.

Aiempien tietojen mukaan Galaxy Note 2:n 5,5 tuuman näyttö toimisi 720p-resoluutiolla. Kasvaneesta näytöstä huolimatta uusi kuvasuhde pitäisi fyysisen koon samalla tasolla aiemman mallin kanssa. Käyttöjärjestelmää pyörittää todennäköisesti Samsungin oma neliytiminen 1,6 GHz:n taajuudella toimiva Exynos-piiri.


Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Note 2:n jo elokuun lopussa IFA-messuilla Berliinissä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

pentsu
pentsu

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ancher:

Huhhuh, tuo jättää jo jälkeensä muutaman vuoden takaiset isotkin läppärit..

Jaa? Jättää missä jälkeensä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ratigula (vahvistamaton)

3

Jännä miten pari vuotta sitten en voinut kuvitella tarvitsevani nettiä puhelimessa mutta kun ostin SGS II:en niin puheluiden määrä on tippunut murto-osaan entisestä. Taisi löytyä korvaaja vahalle puhelimelle. Onneksi ei tullut hommattua SGS III:a koska tavitsen vielä isomman näytön mitä se tarjoaa. Itse puhelimen koko tulee olemaan iso mutta uskoisin sen kulkevan hyvin mukana ''löysien'' housujen taskussa.

Vastaa
Ancher
Ancher

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ancher:

Huhhuh, tuo jättää jo jälkeensä muutaman vuoden takaiset isotkin läppärit..

Jaa? Jättää missä jälkeensä?

Siis tarkoitin että jättää jälkeensä tehoissa..:D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
samsungmobile2012awa (vahvistamaton)

5

jes unelmastani tuli totta, haluasin just tommosen noten! huh en onneksi ole ostannut sgs3! neliytiminen 1,6 varmaan nopeampi kuin sgs3! olen halunnut note1 mutt se oli viellä "keski-eräinen" puhelin :D niin ootan ton note2. toivotovasti 12mp kamera :). 5,5 vois pelata gta 3+ roottaus PS3-ohjaimen niin KYLLÄ KELPAA :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

6

@1

Ei jätä. Kellotaajuuksien vertailu ei kerro yhtään mitään.

Vastaa
Malboro
Malboro

8

Jostain kumman syystä sitä aina vaan kaipaa isompaa näyttöä. Vaikka onkin SGS 3. Toivotaan että tuon Noten 2 näyttö on oikeasti hyvä, ettei ole vain koko kasvanut. Myös kynä vaikuttaa hyödylliseltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja