Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tuomassa Note III:een "särkymätöntä" näyttöä?

6
Matti Vähäkainu

Samsung tuomassa Note III:een särkymätöntä näyttöä?
Viime vuoden lopun huhuissa arveltiin, että Samsung tuo hiljattain lanseerattuun Galaxy S4 -älypuhelimeen särkymättömän näytön. Kuten nyt tiedämme, näin ei kuitenkaan lopulta käynyt.

Nyt samankaltaiset huhut ovat nousseet jälleen pinnalle -- tällä kertaa Galaxy Note III:n osalta. Korealaislähteiden mukaan 5,9 tuuman näytöllä varustettuun puhlettiin asennetaan Samsungin toimesta taipuisa ja "särkymätön" näyttö.
Lasin sijaan muoviseoksesta valmistettu näytön pinta sekä taipuisa näyttöpaneeli tekevät näytöstä huomattavasti kestävämpiä, vaikkakaan täysin särkymätöntä siitä tuskin saadaan. Lähteen mukaan kyseessä on yksi laitteen tärkeimmistä ominaisuuksista.

Mikäli Samsung onnistuu rakentamaan huomattavasti nykyisiä lasipintaisia näyttöjä kestävämmän ratkaisun, on se merkittävä myyntivaltti. Rikkoutuneet näytöt ovat kenties kosketusnäytöllisten puhelinten suurin piina, johon toistaiseksi ei ole löydetty kovinkaan hyviä lääkkeitä.

Samsungin odotetaan julkistavan suurella Full HD -näytöllä varustetun Galaxy Note III:n syyskuussa IFA-messuilla Saksassa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

kertokaa!!!@ (vahvistamaton)

1

5, 9 tuumainen Puhlet (mitä eroa on Tabletilla ja Puhletilla)?.

Vastaa
kirkanen
kirkanen

2

@1 Uskoakseni tuolta löytyy vastaus: http://en.wikipedia.org/wiki/Phablet

Ymmärrykseni mukaan se on tabletin ja älypuhelimen risteytys. Näyttö on wikin mukaan kooltaan 5-7" ja merkittävin ero on se, että puhletilla (Phablet) voidaan soittaa myös tavanomaisella tyylillä pitämällä sitä korvalla. Linkistä löytyy enemmän tietoa asiasta.

Vastaa
perhana
perhana

4

Samsungin seuraava julkistus voisi olla Note 4 Pefletti, 6,3" särkymättömällä näytöllä varustettu päällä istuttava lätyskä, jonka uusi 12 ytiminen Oxennus suoritin pitää laitteen lämpimänä takapuolenlämmittimenä pilkkireissulla, mukaan pitää toki varata pieni bensiinikäyttöinen aggregaattori laitteen lataamiseen.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

"Mikäli Samsung onnistuu rakentamaan huomattavasti nykyisiä lasipintaisia näyttöjä kestävämmän ratkaisun, on se merkittävä myyntivaltti. Rikkoutuneet näytöt ovat kenties kosketusnäytöllisten puhelinten suurin piina, johon toistaiseksi ei ole löydetty kovinkaan hyviä lääkkeitä. "

Lasin etuna sen sijaan on "naarmuuntumattomuus". Muovi varmasti kestää osumaa, mutta oletan sen myös naarmuuntuvan huomattavasti helpommin. Taipuva muovinäyttö ei myöskään varmasti kestä rungon vaurioitumista siinä missä jäykkä näyttö kestää, kunhan ei säröile... Mahtaako muovinäyttökään (tai muu puhelin) kestää vaikka päälle astumista sen paremmin, ellei jopa huonommin... Puolensa ja puolensa siis.

Itse ainakin vielä, kun en ole yhtään näyttöä rikki saanut elämäni aikana (koputtaa puuta), otan mieluummin "naarmuuntumattoman" lasi näytön kuin "särkymättömän" muovinäytön.

Vastaa
7520G
7520G

6

Eihän täs tarvii muuta keksiä kaveriks kun sähkönjohtavaa muovia, josta kaikki komponentit valmistetaan :P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja