Nokia vihjaa X:stä

Manu Pitkänen
18. helmikuuta, 2014 18:17

Nokia kertoi Conversations-blogissaan, että MWC-messujen julkistustilaisuus videoidaan ja lähetetään suorana kaikelle kansalle verkon välityksellä. Yhtiö kutsui aiemmin lehdistöä paikalle tilaisuuteen ja Wall Street Journal kertoi Android-pohjaisen Nokia X -puhelimen kuuluvan tilaisuuden antiin.
Android-pohjaisen puhelimen väitettyä Nokia X -nimeä tukee Nokian blogikirjoituksen kuvituskuva, jossa neljä vihreällä taustalla olevaa nuolta muodostavat X-kirjaimen. Evleaks julkaisi eilen Nokian markkinointikuvan, jossa Nokia X -nimi nähdään ensimmäistä kertaa – toki nimestä on puhuttu jo pitkään, mutta vuodetuissa Nokian materiaaleissa sitä ei olla aiemmin nähty.
Puhelimen tekniset tiedot ovat jo melko hyvin tiedossa, tai niin ainakin kuvitellaan. Huhujen mukaan Nokia X:ssä olisi neljän tuuman ja 800x480 pikselin näyttö, viiden megapikselin kamera (kiinteä tarkennus), 512 megatavua keskusmuistia ja gigahertsin kellotaajuudella toimiva tuplaydinprosessori. Ulkonäöltään puhelin muistuttaa Asha 501:tä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Android Nokia X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.