Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uskottava se on: Nokia aikoo julkistaa Android-puhelimen kahden viikon kuluttua

6
Manu Pitkänen

Uskottava se on: Nokia aikoo julkistaa Android-puhelimen kahden viikon kuluttua
Maineikkaan Wall Street Journalin mukaan Nokia aikoo esitellä MWC-messuilla Barcelonassa yhtiön ensimmäisen Android-pohjaisen puhelimen. Kyseessä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä syksystä lähtien huhuissa pyörinyt Normandy, eli Nokia X (RM-980).

Nokia lähetti jo aiemmin lehdistölle kutsuja tilaisuuteen, joka järjestetään MWC-messujen avajaispäivänä.

Wall Street Journalin tietojen mukaan Nokian Android-puhelimen kohdemarkkina on kehitysmaissa asuvat älypuhelimen ostajat ja puhelimesta ei tule löytymään viitteitä Googlen palveluihin. Nokia tarjoaa puhelimen ostajille sovelluksia Google Playn sijaan oman sovelluskaupan kautta. WSJ:n mukaan puhelimesta löytyy Here-kartat ja Mix Radio -musiikkipalvelu.


On kiinnostavaa nähdä mitä Microsoft aikoo tehdä projektin kanssa, kun Nokian puhelimet siirtyvät sen omistukseen lähiaikoina. Kokeeko X äkkikuoleman vai voisiko se saada jopa jatkoa jossain vaiheessa?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

1pertti
1pertti

3

Uutisen, tai oikeastaan spekulaation, lähde on kyllä arvovaltainen, mutta eikö Nokinan ja Microsoftin välinen kauppasopimus käytännössä estä tuon?

"Microsoft tekee Nokian kanssa 10 vuoden pituisen lisenssisopimuksen liittyen Nokia-brändin käyttöön nykyisissä Mobile Phones -yksikön laitteissa. Nokia jatkaa Nokia-brändin omistajana ja vastaa siitä myös jatkossa. Yritysjärjestelyn sopimusehtojen mukaisesti Microsoftilla ja Nokialla on 10 vuoden pituinen lisenssisopimus, jonka mukaan Microsoft käyttää Nokia-brändia nykyisissä ja myöhemmin markkinoille tulevissa Series 30- ja Series 40 -ohjelmistoalustoille pohjautuvissa laitteissa. Yritysjärjestelyn toteutuessa Nokia ei voi lisensoida Nokia-brändiä matkaviestinteollisuudelle 30 kuukauteen eikä käyttää Nokia-brändia Nokian omissa matkaviestimissä ennen 31.12.2015."

http://press.nokia.fi/2013/09/03/nokia-...iljardia-euroa/

Vastaa
Grina
Grina

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 1pertti:

Uutisen, tai oikeastaan spekulaation, lähde on kyllä arvovaltainen, mutta eikö Nokinan ja Microsoftin välinen kauppasopimus käytännössä estä tuon?

"Microsoft tekee Nokian kanssa 10 vuoden pituisen lisenssisopimuksen liittyen Nokia-brändin käyttöön nykyisissä Mobile Phones -yksikön laitteissa. Nokia jatkaa Nokia-brändin omistajana ja vastaa siitä myös jatkossa. Yritysjärjestelyn sopimusehtojen mukaisesti Microsoftilla ja Nokialla on 10 vuoden pituinen lisenssisopimus, jonka mukaan Microsoft käyttää Nokia-brändia nykyisissä ja myöhemmin markkinoille tulevissa Series 30- ja Series 40 -ohjelmistoalustoille pohjautuvissa laitteissa. Yritysjärjestelyn toteutuessa Nokia ei voi lisensoida Nokia-brändiä matkaviestinteollisuudelle 30 kuukauteen eikä käyttää Nokia-brändia Nokian omissa matkaviestimissä ennen 31.12.2015."

http://press.nokia.fi/2013/09/03/nokia-...iljardia-euroa/

Mutta vielähän tuo kauppa ei ole toteutunut. Sitä ennen Nokialla on vapaat kädet. (Nyt kun vanha "vain Windows-puhelimia" -sopimus on mennyt umpeen.)

Vastaa
johtaja59
johtaja59

5

Lainaus:

Nyt kun vanha "vain Windows-puhelimia" -sopimus on mennyt umpeen.


Nokia kusee Microsoftin saappaisiin ja nauraa ivallisesti.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Nokia tarjoaa puhelimenostajille sovelluksia Google Playn sijaan oman sovelluskaupan kautta.

Jep jep. Mikäs se WP:n yksi isoimmista ongelmista onkaan tällä hetkellä... Liian vähän sovelluksia.

Eli Nokia ottaa Androidin ja poistaa sen mahdollisesti suurimman vahvuuden? Eihän tämä nyt mitenkään voi pitää paikkaansa. Täysin älytön liike olisi. Mikäköhän järki tässä pitäisi olla taustalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja