Lisätietoja Google Nexus X -puhelimen tekniikasta

Matti Robinson
27. elokuuta, 2014 13:17

Aiemmin Googlen kerrottiin luopuneen Nexus-sarjasta, mutta vaikuttaa, että seuraavakin Nexus-puhelin on saapumassa. Tällä kertaa yhteistyökumppanina on tietojen mukaan tuttu Motorola, joka oli vielä vuoden alussa Googlen omistama.
Googlen myydessä Motorolan Lenovolle huhuttiin Nexus-sarjan lopetuksesta ja siirtymisestä uudistettuun Play Editioniin.
Myöhemmin tämän projektin nimeksi huhuttiin Android Silveriä, joka pohjimmiltaan olisi hyvin lähellä Nexus-laitteiden ideaa. Nyt tämän kaiken jälkeen huhutiedot jälleen kertovat Nexus X -laitteesta.
Kerroimme noin kuukausi sitten vuototiedoista, joiden mukaan Motorolan ja Googlen yhteistyö Nexus-laitteiden parissa olisi poikimassa 5,9 tuuman puhletin sormenjälkilukijalla.
Kaiken tämän jälkeen ranskalaisjälleenmyyjä on vuotanut verkkoon tietoja laitteesta, jota kutsuu Nexus X -nimellä. 32 tai 64 gigatavun tallennustilalla varustettu laite sisältää sivuston mukaan Snapdragon 805 -järjestelmäpiirin, 5,2 tuuman kosketusnäytön, 13.1 megapikselin kameran sekä Android 5.0 Lemon Meringue Pien.
Nähtäväksi jää saapuuko tämä XT1100-koodinimellä vuotanut laite oikeasti markkinoille vai onko kyseessä kenties vain markkinointikikka.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Nexus Google Nexus X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.