Tehtiinkö Lumia 940:stä jo nettihavainto?

Manu Pitkänen
27. kesäkuuta, 2015 17:30

Microsoftin Intian paikallisosastosta kiiri tällä viikolla tieto, että uusia huiiputason Lumioita on tulossa markkinoille pian Windows 10:n julkaisun jälkeen. Huhuissa onkin liikkunut muutamien puhelinmallien kehitysnimiä, Microsoftilla kehitetään esimerkiksi "Citymania" ja "Talkmania".
Uusien huippumallien ominaisuuksista saatiin lisää tietoa kun Windows Phone -sovellusten mainosverkkoa ylläpitävä AdDuplex kertoi havainneensa verkossaa aiemmin tuntemattomia puhelimia. Esimerkiksi tyyppinimen RM-1100 saaneessa puhelimessa on mainosverkon datan mukaan QHD-tasoinen (2560x1440) näyttö. Puhelimen näytön koko ei kuitenkaan jäänyt AdDuplexin haaviin.
Kyseessä voisi kuitenkin olla esimerkiksi "Lumia 940" tai sen kookkaampi XL-versio. Mainosverkko löysi logeistaan myös maininnan RM-1104:stä ja RM-1105:stä, joissa on molemmissa 5,2 tuuman Full HD -näyttö. Nämä kaksi puhelinta on ilmeisesti yhden ja saman laitteen eri variaatiot.
Unleash The Phone -sivusto kertoi toukokuun alussa, että Microsoftin kehittämissä Cityman/Talkman-puhelimissa olisi molemmissa QHD-tasoinen näyttö. Citymanin näyttö olisi 5,7-tuumainen ja Talkmanin 5,2-tuumainen. Citymanin suorittimeksi on sivuston tietojen mukaan valittu Snapdragon 810, kun taas Talkmanissa on tyydytty Snapdragon 808:aan.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Windows 10 Microsoft Lumia Microsoft Lumia 940 Microsoft Lumia 940 XL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.