Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vahvistaa: Huippuluurit tulossa Windows-julkaisun jälkeen

Matti Vähäkainu

Microsoft vahvistaa: Huippuluurit tulossa Windows-julkaisun jälkeen
Microsoftilta odotetaan huhuista riippuen kahdesta kuuteen uutta puhelinta vielä tämän vuoden aikana. Todennäköisesti tulossa on kaksi tai kolme ns. huippupuhelinta ja muutamia edullisempia Windows 10 -älypuhelimia.

Microsoftin Intian osasto onkin vahvistanut, että huippupuhelimia voi odottaa, kun Windows 10 -julkaisu on saatu alta pois. Wall Street Journalin haastattelussa ollut Microsoft-pomo Ajey Mehta kertoo, että yhtiön on tärkeää saada vahva presenssi huippupuhelimiin.

Microsoftin viimeisimmät puhelimet ovat vahvistaneet asemaa edullisemmissa ja keskihintaluokan älypuhelimissa, joissa yhtiö ei ole ollutkaan aivan yhtälainen heittopussi kuin kalleimmissa älypuhelimissa. Windows 10:n myötä Microsoft aikoo siis iskeä uudestaan mm. Applen ja Samsungin rahasampoon.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.