Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Cityman/Talkman-kaksikon seuraksi neljä muuta Lumia-mallia?

Puhelinvertailu
Microsoftilta lähtöpassit sai hiljattain kaksi merkittävää pomoa, Stephen Elop ja Jo Harlow. Nokian matkapuhelintoiminnan pääpirut ovat siis pian Microsoftilta ulkona, mutta toistaiseksi älypuhelinten valmistus ja kehitys jatkuu ennallaan.

Huhut kertovat, että Microsoftilla on valmisteilla ainakin neljä älypuhelinmallia vielä tälle vuodelle. Cityman ja Talkman-nimillä tunnetut lippulaivamallit ovat olleet mukana huhuissa, mutta uusimmat tiedot kertovat jopa neljästä uudesta koodinimestä.
Evan Blassin uudessa huhussa massavuotaja @evleaks puhuu neljästä koodinimestä, joista kaksi löytyy myös Suomen luonnosta. Huhutut mallit ovat Guilin, Honjo, Saana ja Saimaa. Twiitti ei paljasta sen kummemmin tietoja laitteista, joten jäämme odottelemaan Windows 10:n julkaisua, jonka jälkeen laitteet mahdollisesti virallistetaan. Luonnollisesti kaikki koodinimen saavat projektit eivät päädy kauppoihin asti, erityisesti tilanteessa jossa Microsoft on.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.