Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin seuraavat huippunäytöillä varustetut Lumiat "Cityman" ja "Talkman"

1
Matti Vähäkainu

Microsoftin seuraavat huippunäytöillä varustetut Lumiat Cityman ja Talkman
Microsoftilta odotetaan tänä vuonna vielä ainakin kahta keskihintaluokanmallia sekä kahta huippumallia, joista on nyt vuotanut lisää tietoja. Unleash The Phone kertoo kaksikon kantavan tuttuja koodinimiä vuosikymmenten takaa.

Microsoftilla Nokian historiasta huolehtivat edelleen näiden tietojen mukaan koodinimet, sillä tulevia puhelimia kutsutaan koodinimillä Cityman ja Talkman. Tuo NMT-kaksikko tunnetaan tietysti noin 30 vuoden takaa, jolloin ne julkaistiin Mobira-brändin alla.

Microsoftin koodinimi Cityman on laitteista paremmin varusteltu 5,7 tuuman QHD-näytöllä, 3300 mAh akulla, kolmella gigatavulla RAM-muistia, 5 etukameralla ja 20 megapikselin takakameralla, jossa kolmivärisalama. Suorittimena todennäköisesti Qualcommin kahdeksanytiminen Snapdragon 810.Talkman on hieman pienempi, mutta erittäin hyvin varusteltu sekin. Käytännössä erona on 5,2 tuuman QHD-näyttö sekä kuusiytiminen suoritin (kenties Snapdragon 808). Akku on myös koosta johtuen hieman pienempi 3000 mAh.

Molempien mallien akut ovat yllättäen irroitettavaa mallia ja Lumia 930:sta uupuva microSD-muistikorttipaikka löytyy molemmista. Laitteet saapuvat luonnollisesti Windows 10:llä varustettuna. Mahdolliset mallinimet voivat olla Lumia 940 ja Lumia 940 XL.

Kyseessä on tietysti edelleen huhu, joka on syytä ottaa kovasti varauksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.