Galaxy S7:ää suurempi Galaxy A4 paljastui?

Matti Robinson
7. toukokuuta, 2016 22:10

Samsungilla menee vahvasti, kiitos onnistuneen Galaxy S7:n, mutta yhtiö ei ole todellakaan jäänyt lepäämään laakereilleen. Tulossa on huhujen mukaan ainakin yksi uuden C-sarjan laite ja uusimmat vuototiedot kertovat uudesta A-sarjalaisesta.
Rahtitiedoista paljastunut Samsungin puhelin vaikuttaa olevan Galaxy A -sarjan uusi tulokas. Suomessa myyntiin on saapunut jo tämän vuoden versiot A3 ja A5 -malleista, mutta korealaisyhtiö on esitellyt myös muita A-malleja, mukaalukien huippumalli A9 Prota.
Uudet vuototiedot puolestaan kertovat SM-A430U-mallista eli Galaxy A4:stä, jollaista ei ole aiemmin mallistoon kuulunut. Mallin tekniikasta paljastuu 5,5 tuuman näyttö, joka hieman omituisesti on suurempi kuin A5:ssä oleva 5,2-tuumainen. Hintaa laitteelle mainitaan eri merkintöjen mukaan n. 300-400 euroa paikallisessa valuutassa.
Valitettavasti tässä vaiheessa tietoja ei ole enempää. Myöskään täyttä varmuutta edes markkinoille saapumisesta ei ole, mutta vaikuttaisi, että Samsung valmistautuu laajentamaan A-sarjaa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.