Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta uusi Galaxy A -sarjan huippumalli

Puhelinvertailu

Samsungilta uusi Galaxy A -sarjan huippumalli
Samsungin tämän hetken suosituimmat puhelimet kantavat yhteistä Galaxy S7 -nimeä, mutta maailman suurimmalla älypuhelinvalmistajalla on myös monta muuta mallia kaupan. Nyt yhtiöltä on paljastunut uusi keskihintaluokan puhelin, joka saapuu Galaxy A -sarjan uudeksi huippumalliksi.

Galaxy A on tutusti Samsung keskihintaluokan mallisto, jossa pyritään vastaamaan tyylitietoisten vaatimuksiin budjetissa pysyen. Vuoden lopussa Samsung oli uudistanut malliston kolme mallia, jäljelle jäi vaan uudistaa huippumalli, joka tunnettiin edellisellä kerralla nimellä A8.
Nyt esitelty puhelin kantaa kuitenkin nimeä Galaxy A9 Pro ja on varustettu suurella kuuden tuuman Full HD -kosketusnäytöllä. Laitteessa on keskihintaluokan kahdeksanytiminen Snapdragon 652 -järjestelmäpiiri, mukavat 4 gigatavua RAM-muistia, 16 ja 8 megapikselin kamerat sekä valtava 5000 milliampeeritunnin akku.

Hintaa Galaxy A9 Prolla on 3599 yuania eli n. 490 euroa. Kyseessä on siis niin nimen, ominaisuuksien kuin hinnankin perusteella varsin korkean keskihintaluokan puhelin. Toistaiseksi tarjolla ei ole virallisia pressikuvia, mutta ulkonäkö on tietojen mukaan A5-mallin (kuvassa) kaltainen. Tässä vaiheessa ei ole myöskään tietoa Eurooppaan saapumisesta tai mahdollisesta hinnasta lähempänä Suomea.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja