OnePlus julkaisi ensimmäisen virallisen kuvan OnePlus 5:stä

Matti Robinson
8. kesäkuuta, 2017 19:36

Jo pitkän aikaa on ollut tiedossa, että OnePlus tulee julkaisemaan kesäkuussa uuden huippupuhelimen. Jo jonkin aikaa tiedossa on ollut, että laitteen nimi on OnePlus 5 ja hiljattain julkaisupäiväksi vahvistui 20. kesäkuuta – ja Suomen ensimmäiseksi myyntipäiväksi 21. päivä.
Tällä viikolla lisäksi vuoti ensimmäinen viralliselta pressikuvalta vaikuttava kuva laitteesta. Nyt yhtiö on myös itse vahvistanut kuvan aitouden julkaisemalla ensimmäisen virallisen kuvan OnePlus 5:stä omassa Twitter-viestissään.
Viestissä mainostetaan vajaan parin viikon päästä julkaistavan huippupuhelimen kaksoiskameraa, jota on kehitetty yhteistyössä kameratestaaja DxO:n kanssa. Yhtiön ja sen toimitusjohtaja Pete Laun toimesta on muutamaan otteseen jo aiemmin vihjaillut kameran kyvykkyydestä sosiaalisessa mediassa.
Laitteen tekniikasta on hiljattain paljastunut Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, joka palvelee mm. Galaxy S8:n jenkkiversiota, lisäksi huima kahdeksan gigatavun RAM-muisti. Nähtäväksi jää onko OnePlussalla enää mitään ässiä hihassa julkistusta silmällä pitäen.

A continuous hard edge, refined over 3 years. https://t.co/KVXBWmhBt8 pic.twitter.com/KBNppQ0R0U

— OnePlus (@oneplus) June 8, 2017

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.