Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus esittelee tulevan OnePlus 5:n kaksoiskameran kyvykkyyttää Twitter-kuvassa

Puhelinvertailu

OnePlus esittelee tulevan OnePlus 5:n kaksoiskameran kyvykkyyttää Twitter-kuvassa
OnePlus on julkaissut Twitterissä tänään kuvan, jolla se esittelee tulevan huippupuhelimen kamera laatua ennen kyseisen laitteen julkaisua. Huhutietojen mukaan OnePlus 5 esitellään n. kahden viikon päästä ja siitä löytyy ensi kertaa kiinalaisvalmistajan laitteessa kaksoiskamera.

Twitterissä julkaistu kuva on kahtia jaettu kuva, jossa puoliskot ovat otettu oletetusti eri laitteilla. Viestissä kysytään kumpi puolisko on mielestäsi OnePlus 5:llä otettu. Luonnolisesti kyseessä on oikeanpuolinen kuva, joka vaikuttaa värikkäämmältä ja selkeämmältä, mutta kuva on sen verran pieni, että tarkempia johtopäätöksiä on vaikea tehdä. Kohinaa vaikuttaa olevan melkoisesti myös oikeanpuolisessa kuvassa.

Yhtiö ei twiitissä paljasta myöskään mikä puhelin on toisella puolella. Onko kyseessä mahdollisesti OnePlus 3 tai OnePlus 3T vai jokin kilpailijan laite?

OnePlus on kuitenkin tänä vuonna panostanut entistä kovemmin hyvään kameraan, josta tietysti kertoo paitsi kaksi linssiä kamerassa ja oheinen kuva niin myös merkittävä yhteistyö kameratestaaja DxO:n kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja