Haetko halpaa puhelinta? Tämä uusi Nokia kannattaa tarkistaa

Manu Pitkänen
6. kesäkuuta, 2019 17:50

HMD Global iskee edullisten älypuhelimien markkinaan uudella Nokia 2.2 -älypuhelimella. Kyseessä on yhtiön mukaan ensimmäinen Nokia 2 -sarjan puhelin, joka kuuluu Android One -ohjelmaan.
Puhelimessa on viimeisin Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä ja HMD Global lupaa puhelimeen kuukausittaiset turvapäivitykset kolmen vuoden ajan ja kahdeksi vuodeksi käyttöjärjestelmäpäivitykset, joista ensimmäinen on tuleva Android 10 -päivitys.
Nokia 2.2 -älypuhelimesta löytyy tekoälyä hyödyntävä hämäräkuvaus, puhelimen aktivoiva kasvojentunnistus ja Google Assistant -näppäin. Samassa hintaluokassa ei ole tällä hetkellä kovin montaa biometriseen kasvojentunnistukseen kykenevää puhelinta. Etukamera on upotettu 5,71-tuumaiseen HD+-näyttöön pienen loven avulla. Tehoa puhelimeen antaa neliytiminen MediaTek A22 CPU -prosessori, joka on suunniteltu optimoimaan puhelimen akunkulutusta niin että akku kestää käyttöä koko päivän.
Suomessa Nokia 2.2:n suositeltu vähittäismyyntihinta on 119 euroa, ja se tulee myyntiin 8. heinäkuuta.
Tarkista Nokia 2.2 hinta tästä tai tästä.
Katso myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Lue myös nämä
Tägit
HMD Global Nokia 2.1 Nokia 2 Nokia 2.2 Nokia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.