HMD Global esitteli uuden edullisen Nokia 2.3 -puhelimen

Matti Robinson

HMD Global esitteli uuden edullisen Nokia 2.3 -puhelimen
Nokia esitteli tänään Egyptissä järjestetyssä julkistustilaisuudessa uuden Androidilla varustetun Nokia 2.3 -älypuhelimen, joka on jatkoa Nokia 2.2 -puhelimelle.

Kyseinen puhelin kuuluu Nokian edullisimpien laitteiden joukkoon, ja yhtiö pyrkii sillä tuomaan ominaisuuksia keskisarjan puhelimista noin sadan euron hintaluokkaan.

Nokia 2.3 sisältää muun muassa kaksoiskameran sekä suuren 6,2 tuuman, lovella varustetun, näytön. Näyttö on Nokia 2 -sarjan suurin. Tekniikka tarjoaa lisäksi MediaTek Helio A22 -piirin ja 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 gigatavun verran ja sitä saa laajennettua aina 512 gigatavuun asti muistikortilla.

Kaksoiskamera koostuu 12 megapikselin ja 2 megapikselin kameroista, joiden lisäksi etukamerassa on 8 megapikseliä. Kameraohjelmistossa on käytössä Recommended Shot -ominaisuus, joka ottaa kuvia ennen kuvauspainikkeen painamista ja myös painamisen jälkeen. Ohjelmisto sitten analysoi kuvat ja ehdottaa "parasta kuvaa" tietojen perusteella.Rakenne yhdistää metallia ja polymeeripinnoitetta. Akulla on kokoa 4000 milliampeerituntia, joka riittänee melkoisen hyvin vähätehoisessa laitteessa. Akun luvataan kestävän jopa kahden vuorokauden ajan, josta kiitos kuuluu tekoälylle.

Ohjelmiston osalta Nokia on valmis uutta Android 10 -versiota varten, ja yritys lupaa tuoda päivityksiä puhelimelle tasaisin väliajoin. Tietoturvapäivitykset luvataan kolmen vuoden ajan ja käyttöjärjeslmäpäivitykset nekin kahdeksi vuodeksi.

Värivaihtoehdot ovat vihreä Cyan Green, sekä harmaansävyt Sand ja Charcoal. Hintaa laitteella on 109 euroa ja puhelin saapuu myyntiin 27. tammikuuta.

Aiheeseen liittyvää:
Vertailu: Nokia 2.2 vs Nokia 2.3 vs Nokia 3.2 vs Nokia 4.2.

Nokia 2.3 tulee saataville kolmessa eri värissä
Edullisen Nokia 2.3 laitteen takaa löytyy kaksi kameraa
Nokia 2.3 edestä löytyy iso hd näyttö

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.