OnePlus paljasti viikon päästä esiteltävän Nordin kameraominaisuuksia

Matti Robinson
13. heinäkuuta, 2020 19:33

OnePlus tunnetaan laadukkaiden älypuhelinten lisäksi hieman omintakeisesta julkaisutavasta. Yhtiö on ottanut tavaksi esitellä puhelimia ominaisuuksia jo viikkoja ennen virallista julkistusta.
Yhtiön uutta aluevaltausta tekevä edullisempi OnePlus Nord ei ole tässä suhteessa poikkeus. OnePlus on alkanut kertomaan laitteen ominaisuuksista jo hyvissä ajoin, ja nyt viikkoa ennen julkistusta tiedämme laitteesta jälleen hieman enemmän.
Nord-laitetta on kiusoiteltu somen välityksellä jo ennen kuin laitteella oli virallista nimeä, mutta nyt julkastuissa videopätkissä vahvistetaan jo laitteen ominaisuuksia. Tähän mennessä kerrottu mm. laitteen Snadpragon 765G -piiristä, joka tarjoaa 5G-yhteydet, neljästä takakamerasta ja kahdesta selfie-kamerasta sekä OxygenOS-käyttöjärjestelmästä.
Viimeisin videopätkä tarjoaa tarkemman katsauksen kameroihin ja erityisesti selfie-otoksiin. Siitä paljastuu, että OnePlus Nordin kahdesta etukamerasta toinen on 105 asteen laajakulmakamera. Tällä pyritään tekemään selfie-tikuista turhia ja välttämään nolot tai vaaralliset tilanteet.
Laite esitellään heinäkuun 21. päivä.
Puhelin julkaistu! Lue OnePlus Nord arvostelu.

View this post on Instagram

What a way to go. Drop your sticks and join us for the world's first AR smartphone launch on July 21. #OnePlusNordAR #OnePlusNord

A post shared by OnePlus Nord (@oneplus.nord) on

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.