OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta

Puhelinvertailu

OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta
OnePlus on jo muutamaan otteeseen vahvistanut, että siltä on tulossa uusi edullisempi älypuhelin. Nyt se julkaisi laitteen kiusoittelua varten oman Instagram-tilin.

Vuosi vuodelta OnePlussan älypuhelimet ovat kalliimpia, mutta nyt yhtiö palaa lähemmäs juuria, ainakin hinnan puolesta. Huhujen mukaan noin 300-400 euron hintainen laite julkaistaan ensi kuussa.

Virallinen vahvistus edullisemmalle älypuhelimelle saatiin eilen, kun yhtiön toimitusjohtaja julkaisi tiedotteen OnePlussan virallisessa foorumissa. Samassa tiedotteessa oli myös linkki uuteen Instagram-tiliin, joka vaatii hyväksynnän.

Tilin nimi on "onepluslitezthing", jolla viitataan laitteen huhuttuihin nimiin. Syystä tai toisesta OnePlus ei ole lisännyt viimeisintä huhua, OnePlus Nord, listaan.Instagram-tililtä paljastuu arvoituksia ja kuvia, joissa juhlitaan "uutta alkua" (#NewBeginnings). Arvoituksista on selvinnyt jo ainakin laitteen julkaisu, joka vahvistuu juuri ensi kuulle.

Uusimmasta arvoituksesta Instagram-kommentoijat ovat päätelleet, että nimi olisi Nord tai että numerolla haettaisiin heksadesimaalien avulla värikoodia siniselle värille.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.