OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta

Puhelinvertailu

OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta
OnePlus on jo muutamaan otteeseen vahvistanut, että siltä on tulossa uusi edullisempi älypuhelin. Nyt se julkaisi laitteen kiusoittelua varten oman Instagram-tilin.

Vuosi vuodelta OnePlussan älypuhelimet ovat kalliimpia, mutta nyt yhtiö palaa lähemmäs juuria, ainakin hinnan puolesta. Huhujen mukaan noin 300-400 euron hintainen laite julkaistaan ensi kuussa.

Virallinen vahvistus edullisemmalle älypuhelimelle saatiin eilen, kun yhtiön toimitusjohtaja julkaisi tiedotteen OnePlussan virallisessa foorumissa. Samassa tiedotteessa oli myös linkki uuteen Instagram-tiliin, joka vaatii hyväksynnän.

Tilin nimi on "onepluslitezthing", jolla viitataan laitteen huhuttuihin nimiin. Syystä tai toisesta OnePlus ei ole lisännyt viimeisintä huhua, OnePlus Nord, listaan.Instagram-tililtä paljastuu arvoituksia ja kuvia, joissa juhlitaan "uutta alkua" (#NewBeginnings). Arvoituksista on selvinnyt jo ainakin laitteen julkaisu, joka vahvistuu juuri ensi kuulle.

Uusimmasta arvoituksesta Instagram-kommentoijat ovat päätelleet, että nimi olisi Nord tai että numerolla haettaisiin heksadesimaalien avulla värikoodia siniselle värille.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.