OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta

Puhelinvertailu

OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta
OnePlus on jo muutamaan otteeseen vahvistanut, että siltä on tulossa uusi edullisempi älypuhelin. Nyt se julkaisi laitteen kiusoittelua varten oman Instagram-tilin.

Vuosi vuodelta OnePlussan älypuhelimet ovat kalliimpia, mutta nyt yhtiö palaa lähemmäs juuria, ainakin hinnan puolesta. Huhujen mukaan noin 300-400 euron hintainen laite julkaistaan ensi kuussa.

Virallinen vahvistus edullisemmalle älypuhelimelle saatiin eilen, kun yhtiön toimitusjohtaja julkaisi tiedotteen OnePlussan virallisessa foorumissa. Samassa tiedotteessa oli myös linkki uuteen Instagram-tiliin, joka vaatii hyväksynnän.

Tilin nimi on "onepluslitezthing", jolla viitataan laitteen huhuttuihin nimiin. Syystä tai toisesta OnePlus ei ole lisännyt viimeisintä huhua, OnePlus Nord, listaan.Instagram-tililtä paljastuu arvoituksia ja kuvia, joissa juhlitaan "uutta alkua" (#NewBeginnings). Arvoituksista on selvinnyt jo ainakin laitteen julkaisu, joka vahvistuu juuri ensi kuulle.

Uusimmasta arvoituksesta Instagram-kommentoijat ovat päätelleet, että nimi olisi Nord tai että numerolla haettaisiin heksadesimaalien avulla värikoodia siniselle värille.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.