Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisempi OnePlus Nord julkaistaan 21. heinäkuuta

Janne Yli-Korhonen

Edullisempi OnePlus Nord julkaistaan 21. heinäkuuta
OnePlus on vahvistanut Nord -puhelimen julkaisun tapahtuvan 21. heinäkuuta lisätyn todellisuuden AR-tapahtumassa. Tapahtuma alkaa Suomen aikaa klo 17. Tapahtuman katsomista varten puhelimelle pitää ladata sovellus.

OnePlus on hiljalleen paljastellut tietoja Instagram-tilillä ja YouTubessa uutuudesta, jolla yhtiö kertoo palaavansa enemmän OnePlussan alkuaikoihin.

Puhelimen hinnan kerrotaan pysyvän alle 500 eurossa kuitenkin tarjoten paljon kalliimmista puhelimista tuttuja ominaisuuksia. Luvassa on ainakin Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 5G-yhteydet ja todennäköisesti nopeampi 90 hertsin AMOLED-näyttö. Lisäksi etupuolelle on tulossa todennäköisesti kaksi kameraa ja taakse puolestaan neljä kameraa. OnePlus on vahvistanut pääkameran käyttävän optista kuvanvakainta (OIS).

Lisätietoa puhelimesta, ennakkotilaamisesta ja julkaisutapahtumasta saa tästä.


Lisäksi OnePlus aikoo samassa yhteydessä esitellä täysin langattomat OnePlus Buds -kuulokkeet.

OnePlus Nord julkaistu:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja