Nothingilta mahdollisesti luvassa phone (1) ilman valaistusta

Janne Yli-Korhonen
1. elokuuta, 2022 13:52

Hypetetty Nothing phone (1) julkaistiin juuri. Kyseessä on OnePlussasta tutun Carl Pein Nothing-yrityksen ensimmäinen puhelin. Uudet raportit kuitenkin kertovat, että yritys valmistelee jo toisen kännykän julkaisua.
The Mobile Indian -sivuston mukaan kyseessä on Lite -versio nykyisestä phone (1) -puhelimesta.
Tämä tarkoittaa, että Liten tekniset ominaisuudet ovat samanlaiset eli laitteessa käytetään 6,55-tuumaista AMOLED-näyttöä 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 778G+ -piiriä ja kahta 50 megapikselin takakameraa.
Merkittävin ero löytyy laitteen takaa. Nothing phone (1) -puhelimen takakansi on läpinäkyvä ja siellä hyödynnetään Glyph Interface -nimellä kulkevaa Led-valaistusta.
Lite -version takakansi on puolestaan tavallinen eli se ei ole läpinäkyvä eikä laitteessa käytetä Led-valaistusta. Myös langaton lataus on lähteiden mukaan jätetty pois.
Osa sivuston lähteistä väittää, että akun kapasiteetti on 5000 mAh.
Kyseinen versio on myös hinnaltaan edullisempi ja siinä voi olla vähemmän RAM-muistia. Nykyisen Nothing phone (1) -puhelimen hinta alkaa Suomessa 499 eurosta, joten Lite-version hinta voisi olla 399 euroa.
Lite -version julkaisu saattaa tapahtua vielä tämän vuoden aikana, mutta The Mobile Indian -sivuston mukaan Nothing on kiistänyt, että sillä on tämänkaltainen laite työn alla tai edes suunnitteluvaiheessa.

Lue myös nämä
Tägit
huhu Nothing phone 1 Nothing
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.