Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäisen iPhonen käsintehty prototyyppi myynnissä eBayssa - hinta jo yli kymppitonnin

Petteri Pyyny

Ensimmäisen iPhonen käsintehty prototyyppi myynnissä eBayssa - hinta jo yli kymppitonnin
Toisinaan verkon huutokauppasivustoille päätyy harvinaisempaa elektroniikkaa myyntiin, kuten hylättyjä tuotteita, joita ei koskaan saapunutkaan myyntiin. Tai sitten aikaisia prototyyppimalleja suosituista tuotteista.

Nyt kyseessä on nimenomaan jälkimmäinen, sillä Yhdysvaltain eBay-huutokauppasivustolle on pistetty myyntiin ensimmäisen iPhone-mallin prototyyppi vuodelta 2006. Varsinainen ensimmäinen Apple iPhone julkaistiin vuoden 2007 alussa, jolloin toimittajamme tuomio puhelimesta oli varsin karu. Myyntiin iPhone saapui vasta myöhemmin vuonna 2007.Nyt myynnissä oleva prototyyppimalli eroaa merkittävästi julkaistusta versiosta: se mm. painaa selkeästi enemmän kuin kauppojen hyllyille päätynyt malli (144,5g vs 135g). Myyjän mukaan myynnissä olevaa laitetta on käytetty testaukseen ja kehitystyöhön tulevaa iPhone-julkaisua varten. Aiheesta uutisoi mm. 9to5mac.


Apple on aiemmin onnistunut estämään erilaisten prototyypien myynnin huutokauppasivustoilla, joten ei ole täysin varmaa tuleeko tässäkään tapauksessa huutokauppa onnistumaan vai joutuuko eBay poistamaan myynti-ilmoituksen palvelustaan.

Huutokauppailmoitus löytyy täältä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja