Kuvissa Nozomi - Sony Ericssonin seuraava huippumalli

6
Teemu Laitila

Kuvissa Nozomi - Sony Ericssonin seuraava huippumalli
Ennen kuin Sony Ericsson siirtyy kokonaan Sonyn omistukseen, yhtiöltä näyttäisi olevan luvassa vielä ainakin yksi uusi huippumalli. Kuvat uudesta Xperia Arc -mallin seuraajasta vuosivat viikonlopun mittaan israelilaiselle iAndroid-sivustolle, uutisoi The Verge.

Kuvien perusteella Nozomi-nimellä tunnetusta tulevasta lippulaivasta löytyisi 720p-resoluutiolla toimiva näyttö, kuten myös Googlen ja Samsungin Galaxy Nexuksesta. Näytön fyysinen koko on 4,3 tuumaa, mikä tarkoittaa kunnioitettavaa 320 pikseliä tuumaa kohti.

Ulkoasun erikoinen yksityiskohta on puhelimen takakuoren alaosasta löytyvä alaosan ympäri kiertävä ilmeisesti LED-valoja sisältävä valopalkki. Kuvista ei käy ilmi valojen tarkempi käyttötarkoitus, mutta kyseessä voisi olla uusista tapahtumista ilmoittava merkkivalo, jonka sijoittelu ei kuitenkaan ole osunut täysin kohdalleen.



Muidenkin ominaisuuksiensa osalta Nozomi vaikuttaa erittäin lupaavalta ja pieksää tämän päivän Android-huiputkin nopeutensa osalta. Prosessorin kerrotaan olevan 1,5 GHz:n taajuudella toimiva tarkemmin määrittelemätön tuplaydinprosessori.

Käyttöjärjestelmänä on ainakin tässä vaiheessa vielä Android 2.3 varustettuna Sony Ericssonin omalla Xperia-sarjasta tutulla käyttöliittymällä. Puhelimen julkaisu saattaisi tapahtua tammikuun CES-messuilla, joten Sony Ericssonilla on vielä aikaa kursia kasaan päivitys Android 4.0 -versioon.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Jännän muotoinen kapula, ei kyllä minun silmääni miellytä. Mutta sisällä Android 2.3? Mitä ihmettä... Varsinkin, jos tuon pitäisi olla huippuluuri, sopisi olettaa jotain hieman uudempaa versiota.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

5

Ja taas joku "xperia käyttöliittymä".. Se ei kyllä herätä itsessäni muuta kuin inhoa. :D Yhdistettynä vanhaan android versioon ja arpaan siitä että tuleeko eka päivitys.

X1 joskus omistin, loistoluuri siihen aikaan mutta eivät vittu siihenkään voineet 6,5 päivitystä koskaan duunata. Tästä katkeroituneena ei kyllä tule toista sonyerkkiä ihan heti hankittua elleivät oikeasti ryhdistäydy ja tee jotain hyvää tuotetta.

Vastaa
ep_
ep_

6

Jos eivät 4.0 duunaa tohon niin voi jäädä suosio laimeaksi.

@5
Siis todennäköisesti sonyerkki jää hommaamatta kokonaan sillä kohta nuo puhelimet on pelkkiä sonyja. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.