Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa Nozomi - Sony Ericssonin seuraava huippumalli

6
Teemu Laitila

Kuvissa Nozomi - Sony Ericssonin seuraava huippumalli
Ennen kuin Sony Ericsson siirtyy kokonaan Sonyn omistukseen, yhtiöltä näyttäisi olevan luvassa vielä ainakin yksi uusi huippumalli. Kuvat uudesta Xperia Arc -mallin seuraajasta vuosivat viikonlopun mittaan israelilaiselle iAndroid-sivustolle, uutisoi The Verge.

Kuvien perusteella Nozomi-nimellä tunnetusta tulevasta lippulaivasta löytyisi 720p-resoluutiolla toimiva näyttö, kuten myös Googlen ja Samsungin Galaxy Nexuksesta. Näytön fyysinen koko on 4,3 tuumaa, mikä tarkoittaa kunnioitettavaa 320 pikseliä tuumaa kohti.

Ulkoasun erikoinen yksityiskohta on puhelimen takakuoren alaosasta löytyvä alaosan ympäri kiertävä ilmeisesti LED-valoja sisältävä valopalkki. Kuvista ei käy ilmi valojen tarkempi käyttötarkoitus, mutta kyseessä voisi olla uusista tapahtumista ilmoittava merkkivalo, jonka sijoittelu ei kuitenkaan ole osunut täysin kohdalleen.Muidenkin ominaisuuksiensa osalta Nozomi vaikuttaa erittäin lupaavalta ja pieksää tämän päivän Android-huiputkin nopeutensa osalta. Prosessorin kerrotaan olevan 1,5 GHz:n taajuudella toimiva tarkemmin määrittelemätön tuplaydinprosessori.

Käyttöjärjestelmänä on ainakin tässä vaiheessa vielä Android 2.3 varustettuna Sony Ericssonin omalla Xperia-sarjasta tutulla käyttöliittymällä. Puhelimen julkaisu saattaisi tapahtua tammikuun CES-messuilla, joten Sony Ericssonilla on vielä aikaa kursia kasaan päivitys Android 4.0 -versioon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Jännän muotoinen kapula, ei kyllä minun silmääni miellytä. Mutta sisällä Android 2.3? Mitä ihmettä... Varsinkin, jos tuon pitäisi olla huippuluuri, sopisi olettaa jotain hieman uudempaa versiota.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

5

Ja taas joku "xperia käyttöliittymä".. Se ei kyllä herätä itsessäni muuta kuin inhoa. :D Yhdistettynä vanhaan android versioon ja arpaan siitä että tuleeko eka päivitys.

X1 joskus omistin, loistoluuri siihen aikaan mutta eivät vittu siihenkään voineet 6,5 päivitystä koskaan duunata. Tästä katkeroituneena ei kyllä tule toista sonyerkkiä ihan heti hankittua elleivät oikeasti ryhdistäydy ja tee jotain hyvää tuotetta.

Vastaa
ep_
ep_

6

Jos eivät 4.0 duunaa tohon niin voi jäädä suosio laimeaksi.

@5
Siis todennäköisesti sonyerkki jää hommaamatta kokonaan sillä kohta nuo puhelimet on pelkkiä sonyja. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.