Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vodafone V710

44
Markus Lehtiniitty

Vodafone 710 Vodafone on jo pitkään ollut Elisan kumppani - tai oikeastaan toisinpäin: Elisa on ollut Vodafonen löyhä yhteistyökumppani. Vodafonehan on maailman toiseksi suurin mobiilioperaattori China Mobilen jälkeen.

Nyt Elisa tuo Suomen markkinoille Vodafone-brändätyn puhelimen, Vodafone V710:n. Kyseessä on halvemman hintaluokan 3G-puhelin. Puhelimen on Vodafonelle räätälöinyt kiinalainen matkapuhelinvalmistaja Huawei. Uudesta tulokkaasta tulee Elisan 3G-matkapuhelinmalliston halvin vaihtoehto.
Uusi Vodafone V710 on siis edullinen simpukkamallinen 3G-puhelin. Perushintana sillä on 329 euroa, mutta pääosin myynti tulee tapahtumaan kytkynä Elisan 3G-paketin kanssa. Markkinoilletulo ajoittuu toukokuulle.
Jatkossa Vodafone-brändättyjä puhelimia saattaa olla lisääkin. Elisan mukaan se tuo ne yksinoikeudella Suomen markkinoille. Aiemminhan yhtiö on jo tarjonnut täällä mm. Vodafonen brändillä kannettavan tietokoneen datakorttia. Se tuleeko Vodafone-puhelimia lisää, riippuu vastaanotosta.

Maailmallahan suuret operaattorit myyvät käytännössä kaikki myymänsä puhelimet ainakin omalla osabrändilläänhän. Nokiallahan on ollut hieman ongelmia tämän asian täydessä sulattelussa. Operaattoreiden brändillä myynti mahdollistaa myös sen, että hintoja voidaan painaa alas vaihtamalla tilaamaan puhelimia eri valmistajilta.

Kommentit (44)

Vesipuhelin (vahvistamaton)

2

Ostin kyseisen laitteen muutama päivä sitten. Liittymä ei ole vielä auennut, mutta olen päässyt testailemaan puhelinta muuten.

Plussat:
- Pieni mustavalkonäyttö kannessa -> pieni virrankulutus
- Halpa :) todella hyvää vastinetta rahalle.
- Pieni ja kevyt, mukava käteen
- Hyvät näppäimet, tekstiviestin kirjoitus hyvin samankaltainen kuin nokialaisissa.
- Kiva ääni kaiuttimessa, tosin en ole mikään hifisti.
- Hälytykseen voi pistää soimaan vaikka jonkin mp3:n. Kiva herätä :)

Miinukset:
- Alkaa helposti nauhoittamaan puhetta taskussa ollessa, sillä tähän on pikanäppäin puhelimen sivussa.
- Java-ohjelmien asennus tietokoneelta ei onnistu (tämä on blokattu ilmeisesti jotta operaattori saisi lisää rahaa, älytön juttu koska vodafonen ohjelmistoista löytyy kuitenkin javaohjelmien asennus-toiminto). Toivottavasti joku hakkeroi tämän pian.
- Heikkolaatuinen kamera (ja video) mutta riittää ainakin minulle varsin hyvin.
- Kaikki mukana tulevat pelit ovat demoja
- En saanut lisättyä kasvokuvaa ilmestymään henkilön soiton yhteydessä, vaikka valikko sille löytyy. En tiedä onnistuuko tämä vasta, kun liittymä avautuu.
- Puhelimessa on aika surkeat soittoäänet valmiina
- Sisäistä muistia on vähän ja puhelin ilmeisesti tukee maksimissaan 1 GB miniSD-kortteja. Ei nyt sinänsä hirveä miinus, puhelimella otetut kuvat ja videot eivät hirveästi tilaa vie.

Jos et ole hifisti ja haluat hyvää vastinetta rahalle niin mainio känny!

Vastaa
Vesipuhelin (vahvistamaton)

4

Tää sekoilee jotain. Niin siis, en tajua tota perushintajuttua, sillä Elisan esitteissä hinnaksi sanottiin jotain 96 euroa.

Vastaa
Vesipuhelin (vahvistamaton)

5

Korjaus arvosteluun:

Nyt kun elisan liittymä avautui, huomasin että kuuluvuus on liian heikko. Puhekumppanin äänestä ei meinaa saada selvää vähänkään meluisassa ympäristössä. Pelkästään tästä syystä suosittelen, ettet osta puhelinta.

Vastaa
Jenny (vahvistamaton)

6

Mulla on toi Vodafone eikä siinä ollut soittareita valmiiks. :oo

Vastaa
Vesipuhelin (vahvistamaton)

7

Dodiin, känny on ollut kolmisen viikkoa käytössä ja ulkoinen näyttö ei suostu enää näyttämään muuta kuin valoa..

Huoltoonhan tuo menee mutta kertoo kyllä puhelimen laadusta.

Vastaa
Louccu (vahvistamaton)

8

Pari viikkoa tuollaista käyttänyt ja tyytyväinen olen ollut, vaikka pieniä vikoja tai oikeastaan ratkaisuja olen huomannut.

Tuolla noita plussia ja lueteltiin aiemmin joista olen samaa mieltä. miinuksina lisäisin vielä tuon että muiden kuin Elisan GPRS, MMS tai muitakaan asetuksia ei saa toimimaan, sinänsä ei mikään ihme. Omasta mielestäni kuuluvuus oli hyvä enkä sitä menisi moittimaan.

Ulkoinen näyttö kylläkin on ruvennut sekoilemaan, muodostaa pikseleitä (tai siis kuvionsa) joskus ihme kohtaan, eli aloittaa liian alhaalta ja kello esimerkiksi näkyy puoliksi alhaalla ja sitten osittain ylhäällä, niinkuin sivua kääntäisi.

Ja korjataan tuo muistin koko, tukee ainakin 2Gt:aan asti, suurempaa en ole vielä testannut kun sopivaa korttia ei ole vastaan tullut.

Mielestäni hintaan nähden laadukas värkki, aina tietenkin tulee noita susi-malleja joillekkin :D

Vastaa
make (vahvistamaton)

9

eikö tähän voi laittaa pelejä koneelta???
kesti aika kauan saada tää puhelin ainaki kuukauden. mut hyvä on ollu

Vastaa
PT (vahvistamaton)

10

Tänään sain oman vodafoneni pajalta, oli 2 viikkoa huollossa. Tosin olivat laittaneet uuden puhelimen tulemaan. Ilmeisesti ei pysytty korjaamaan vanhaa. Siinä oli sellainen vika, että se ei suostunut lähettämään eikä vastaanottamaan/avaamaan MMS viestejä. Myös soittoääni jumiutui kerran ja se jumitti koko puhelimen niin, etteivät mitkään näppäimet toimineet. Mutta toivottavasti uusi kapula toimii entistä paremmin. Ainakin multimediaviesti tulevat ja lähtevät, mikä alkuperäinen ongelma olikin.

Vastaa
simo (vahvistamaton)

11

rahastusta!! ei voi muuta sanoa.. soittamaan pystyy mutta ei pysty viestejä laittamaan.. smm mms tilttaa heti kun lähttää viestiä.. noooh happy wit elisa

Vastaa
Hehe (vahvistamaton)

12

En siis taidakkaan osallistua siihen Elisan Tuunaus-kilpailuun, kun on tollanen känny kyseessä. Hyvän näkönen luuri, mut ei kuulosta järin hyvältä mun nykyseen kännyyn verrattuna. Se o kestäny jo yli vuoden, ja se on kestäny kymmeniä tippumisia maahan ja lattialle. Sony Ericsonin kännyt on hyvii! Ne kestää, kestää, kestää ja kestää teinin käsittelyä :D Ei oo menny kertaakaa huoltoon. (Kerran siinä ei toiminu laturi, mut se johtu siitä ku se oli kännykäs nii siin väänty pikkasen sellaset "tikut"... (Mitkä ne olikaan???)) Nii, että suosittelen!

Vastaa
Hehe (vahvistamaton)

14

No en! Toi V710 ei näissä joissakin kommenteissa vaan kuulosta sellaselta mun kännyltä!
:P

Vastaa
senra

19

Mikähä tässä on ku ei lähe noi MMS-viestit ? Asetukset on laitettu varmaan 100krt ohjeitten mukaan, mutta ei toimi ei :/

Vastaa
Shelkee (vahvistamaton)

20

Olisin tänään ostamassa tuon puhelimen ja kysyisin että kannattaako? Ja se vielä että olikos tuossa videokuva toimintoa?

Vastaa
Markus

21

Siitä en tiedä kannattaako tätä hankkia, onhan se edullinen mutta yllä on jo paljon puhuttu huonoa tästä.

Videokuvaus löytyy, muut ominaisuudet täällä myös:
http://www.puhelinvertailu.com/index.php?p1=vodafonev710

Vastaa
minävaan (vahvistamaton)

22

kyselisin kauanko teillä meni puhelimen saamiseen kun elisalta saa liittymän mukana?

Vastaa
XD (vahvistamaton)

23

HAhhhaa Sisko sai ilmatteeks ja mie taidan saada sen siltä (se voitti jonkun kisan)
Kuulostaa OK puhelimelta parempi varmasti kuin mun perus nokia joka on vaan perus puhelin :D

Vastaa
Esa (vahvistamaton)

24

Mulla on usb kaapeli mutta en tiedä millä saa ääniä ja valokuvia ja muuta ladattua tietsikalle... on se kumma peli

Vastaa
Auttan (vahvistamaton)

25

Eli sun pittää vaikka ensimmäikseks asentaa se levy koneelle ... TAI sitten voit tietenkin pistää puhelimen muistikortin lukija tilaan (jolloin menee automaattisesti offlineen) Niin ja sitten annat koneen asentaa sen ja sitten se toimii samalla tavalla kuin creativen mp:eet MUTTA tohon viimeseen vaihto ehtoon siul pitää olla muisti kortti ;) Ittelläni on tos just puhelin latautuus koneesta ...

Vastaa
Voi ei (vahvistamaton)

26

Eikä Mun puhelimen pikku näyttö meni mitäköhän mun pittää teherä

Vastaa
senra (vahvistamaton)

27

Se kannen näyttö sekoaa mulla ainakin välillä, mutta puhelimen uudelleen käynnistäminen auttaa. Tosin onhan toi ärsyttävää ku pahoina päivinä saattaa jopa 5krt joutua boottaamaan. :/

Vastaa
senra (vahvistamaton)

28

Tuliko teille muuten tollane 64mt muistikortti mukana? Itse en ainakaan saanut.

Vastaa
Mikko (vahvistamaton)

30

Ei haittaisi vaikka tossa luurissa voisi säätää näppiksen taustavalon olemaan päällä 5-15-30-60 sekuntia viime painalluksesta. Nyt mä en osaa säätää sitä ollenkaan (paitsi on/off) ja se sammuu aina n. 5 sekunnin kuluttua.

Vastaa
Jortsu (vahvistamaton)

31

Mulla ei tullu toi muistikortti mukana niin pitäskö ilmottaa elisalle asiasta vai mitä tehä? Saako noita muuten kun elisan kautta suomessa?

Vastaa
jamppi (vahvistamaton)

32

mulla ei toimi tuo pikkunäyttö, tai siis siinä ei näy mitään on vaan tyhjä.. hyvä puhelin tuo on, ku mun vanhaan nokiaan vertaa, mutta oon huomannu samanlaisia pikku ongelmia mitä on jo mainittukkin.. Mutta ne saa korjattua! :)

Vastaa
jazzuh (vahvistamaton)

33

mulla ollu tuollainen v710 kohta ½vuotta. Muuten hyvä, mut tuo etunäytön sekoilu ärsyttää. Huollossa käynyt kerran sen takia, eikä mitään tehty.

Vastaa
MarkoP. (vahvistamaton)

34

Nooh, hieman tekis mieli hakea, kun oli tarjouksessa nyt toi puhelin, kun tänään katsoin...08.02.2008
Tuo pieni ulkonäyttö oli kyl just puuroutunut, mut silti tuntui yht äkkiä hyvältä...
Hinta oli tänään 48€

Vastaa
MarkoP. (vahvistamaton)

35

Oli siis uusia, mut esillä oli yks käynnissä oleva...
Vois myydä tuon nokian 6060:n pois hakea tuo foda...

Vastaa
Voittaja (vahvistamaton)

36

Voitin kanssa viimevuoden puolella kyseisen kännykän elisan arvonnasta. Minulla on DNA liittymä ja kännykkään ei saa kuin elisan WAP ja MMS asetukset.. Ja minulla on myös ollut muutaman kerran pikkunäyttö sekaisin, mutta asia korjaantuu aina puhelimen uudelleen käynnistettyä. Olen kyllä muuten pitänyt kännykästä, suosittelen! =)

Vastaa
Voittaja (vahvistamaton)

37

#

Mulla ei tullu toi muistikortti mukana niin pitäskö ilmottaa elisalle asiasta vai mitä tehä? Saako noita muuten kun elisan kautta suomessa?

Comment by Jortsu — December 27, 2007
^^
||

Muistikortti pitää itse ostaa. Voi ostaa muualtakin kuin vain elisan kautta pitää vain olla micro SD.

Vastaa
Mietiskelijä (vahvistamaton)

38

Eli mulla on ollu tämä kännykkä myös.. Ja oon pitäny kovasti, ja mulla on näytön sekoiluun auttanu vain uudelleen käynnistys...
MUTTA?! Onko tähän kännykkään teemoja? KOska minä en löydä netistä!?
Mutta silti kun katson kännykän kansioita sieltä tietokoneen kautta.. SIellä on THEMES? NIin miten niitä teemoja sitten saa?

Vastaa
Luuri

39

En suosittele kenenkään ostamaan kyseessä olevaa luuria. Vuonna -72 Tehtiin parempia föönejä..

-Kansi näyttö Vetää juntturaan ainakin kerran päivässä jos kuuntelee musiikkia

-Kun joku soittaa niin tekee ainakin joka 10 Kerta silleensä että Siihen ei voi vastata eikä sammuttaa. Joutuu joko käynnistää uudelleen tai odottaa että soittaja kyllästyy odottamiseen

-Rupeaa äänittämään hyvin helposti taskussa. (mutta mukavan sitä on kuunnella mitä P*S*A* tulee puhuttua :D)

-Hyvääkin löytyy joitain asioita.. tosin vähän

Vastaa
spirites
spirites

40

ostin tos pari päivää sitten kans ton vodafonen mutta en tiedä missä muodossa elokuvan pitää olla kun meinaa laittaa sen puhelimeen ...ps:vastatkaa pan pyydän

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja