Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6500 slide

24
Markus Lehtiniitty

Nokia 6500 slide

Nokia 6500 slide on samaan aikaan julkistetun 6500 classicin sisarmalli. Näiden mallien yhtäläisyys tulee esille yleisessä muotoilulinjassa, merkittävin ero on puolestaan se, että nimensä mukaisesti 6500 slide on liukukansipuhelin 6500 classicin edustaessa perinteistä patukkamallilinjaa.
Muotoilullisesti 6500 slideen pätevät samat jutut kuin 6500 classiciinkin eli ulkonäkö on miellyttävä, ja sitä voisi kuvailla viileän tai kylmän tyylikkääksi. 6500 sliden ei lupailla classicin tavoin olevan ulkokuoreltaan täysin metallinen, joka on täysin ymmärrettävää kun ottaa huomioon liukukansirakenteen, jota olisi vaikeampaa toteuttaa puhelimen ollessa täysin metallikuorinen. 6500 sliden kuorissakin on silti aika lailla käytetty ruostumatonta terästä.

Ominaisuuspuolella 6500 slide tarjoaa vahvan kokoelman joka suunnasta. 6500 classiciin verrattuna 6500 slide on paremmin varustettu. 6500 slide tarjoaa 3,2 megapikselin kameran (Carl Zeiss -linssillä) automaattitarkennuksella, laadukkaan näytön, musiikkisoittimen, radion, Bluetoothin ja vaikkapa vielä mainittakoon kakkoskamera videopuheluita varten. Muistikorttipaikkakin 6500 slidesta löytyy ja se on laatua microSD. Uutta on tuen lupaus maksimissaan neljän gigatavun korteille aiemman kahden sijaan. Osa aiemmista malleistakin on kyllä ilmoituksen vastaisesti tukenut myös neljän gigan kortteja. 6500 slide tarjoaa myös TV-ulostulon, eli näytön kuvan voi siirtää näkymään myös telkkarin näytöltä kaapelin avulla.

Parempien ominaisuuksien ja totta kai erilaisen rakenteen myötä 6500 slide on melko merkittävästikin classicia kookkaampi. Painoa löytyy 125 grammaa ja paksuutta 16,4 milliä classicin 9,5:ää vastaan muiden mittojen ollessa suunnilleen samassa kokoluokassa. Ei 6500 slidekaan silti mikään hirveän paksu tai järkyttävän suuri ole.

Mainittakoon vielä selvennyksen vuoksi, että 6500 slide on tosiaan classicin tapaan Series 40 -puhelin vaikka hengästyttävästä ominaisuuslistasta voisi muutakin jo päätellä. Classin tapaisesti 6500 slide tarjoaa myös nelitaajuus-GSM:n ja GPRS- ja EDGE-datayhteyksien lisäksi kaksitaajuus-3G-yhteydet taajuuksilla 850 ja 2100 MHz. Pienemmästä taajuudesta on hyötyä lähinnä jenkkien suunnalla.

Markkinoille 6500 slidea lupaillaan heinä-syyskuussa. Veroton hinta-arvio on 370 euroa.

6500 classicin kanssa 6500 slide vahvistaa erittäin paljon Nokian keskihintaisten puhelinten hintaluokkaa. Ominaisuudet ovat hyvät ja ennen kaikkea tyyli on aiempaa paremmin hanskassa ja hanskat eivät ole hukassa. :P

Kommentit (24)

Legend82 (vahvistamaton)

1

Omasta mielestä tämä tulee menemään LG Shinen, Sony Ericsson S500i:n, Moton Z6/Z8:n ja jopa Samsung U600/U700:n ohi tyylikkyyden, hinnan ja varustelun tasapainossa. Seuraava luurini ehdottomasti. Toivottavasti Nokia nyt ei mokaa tätä ja hinnoittele sitä yli 500 euron hintaiseksi.

Vastaa
Johannes (vahvistamaton)

2

Sanokaa joku, että eikös se ole niin, että ei kännykkä myynillä rahaa saa, vaan liittymillä?

Vastaa
Markus

3

Kyllä puhelinmyynnilläkin rahaa pystyy tekemään, vaikka osaltaan katteet paikoittain ovat erittäinkin pieniä. Löytyy kuitenkin myös ns. laatuliikkeitä, jotka ottavat vähän enemmän katetta mutta palvelu ja asiantuntemus on sitten parempaa.

Verkkokaupoissa ei puhelimissa ole katetta kuin ehkä maksimissaan 10 euroa, useimmiten alle 5 euroa. Täytyy olla siis varsin kova volyymi toiminnassa ennen kuin tuolla itsensä elättää.

Vastaa
muikku (vahvistamaton)

5

#

Sanokaa joku, että eikös se ole niin, että ei kännykkä myynillä rahaa saa, vaan liittymillä?

Kommentti Johannes — Kesäkuu 4, 2007

Känny nyt:navi huomenna, saa uutta tilaa, jopa kännymarkkinoille.
Kohta siru jokaisalla syntyneellä. Koiriako olemma. Tai lehmiä, niillekkin annetaan siru ja armelias kohtalo, ainakin mitä on atrian tai jonkin muun lihayritysfirman tiedonantoon luottamista.

Vastaa
teppic (vahvistamaton)

6

Hieno luuri kyllä olisi... Olisi kyllä myös varteenotettava vaihtoehto seuraavaksi puhelimeksi, jos vaan jaksaa odottaa syyskuulle:S

Hitsi kun tuntuu, että vanha hajoaa käsiin, eikä viitsisi ostaa mitään välivaihtoehtoa ja nyt on elokuu lopussa - lokakuussa tulossa paljon uusia malleja :/

Vastaa
erkki oja (vahvistamaton)

7

hieno ja hyvin varusteltu malli. jos hinta ei ole paha niin todennäköisesti ostan tällaisen.

Vastaa
Markus

10

No aika varmasti on kyllä yli 310 euroa, luultavasti halvimmillaan (verkkokaupoissa siis) siellä 400 eurossa ainakin.

6500 slidehan on tullessaan Nokian paras Series 40 -puhelin, niiden lippulaivamalli.

Vastaa
lumme (vahvistamaton)

11

teme ei vissii lukenu tota ollenkaa ku siinä selvästi sanotaan että:" Veroton hinta-arvio on 370 euroa." historian opettajaani siteeraten: "maailmassa on tyhmiä, hyvinkin tyhmiä ihmsiä"
...

Vastaa
Juho (vahvistamaton)

12

Aika varmasti tämä ostoon menee, jos ei nyt hinta ole jotain 500€ luokkaa. Nokia kyllä onnistunut nappiin tämän puhelimen kanssa. Todella tyylikäs, ja ominaisuudet erinomaiset.

Vastaa
slide (vahvistamaton)

14

Tietääkö kukaan milloin tämä herkku on kaupoissa? Oikeesti...

Vastaa
kostaja69 (vahvistamaton)

15

(6500 slide) 424 ekee ja hilut päälle verkkokaupas saa ennakkotilata. komia on puhelin!

Vastaa
Jone (vahvistamaton)

16

Laskin 6500 hinnan. avl. on jotai 81e ja itse luuri n. 370 eli puhelimen hinta tulee oleen jotai 450 e. Ja se on FAKTA!

Vastaa
6500 slide (vahvistamaton)

19

On kyllä kumma kun ei ole vieläkään kunnon julkaisupäivää. Q3/2007 loppuu ihan pian eikä julkaisusta mitään lisäinfoa, ostoon lähtee luultavasti heti kun pääsen kokeilemaan kyseisä luuria.

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

20

Ihmetyttää kun ei voida antaa informaatiota puhelimen saatavuudesta

Vastaa
Ei kannata (vahvistamaton)

21

Tulipa kokeiltua;
ensimmäisessä näyttö rikki, taustavalot oli, mutta ei muuta, toinen ei lukenut muistikorttia.
Eipä kannata romuun investoida, nyt N95, made in Finland, ei ongelmia.

Vastaa
Tiude (vahvistamaton)

22

Käytössä ollut jo hetken aikaa eikä ole mitään vikaa löytynyt toistaiseksi. Toimii kuin unelma ja muutenkin näppärä käyttöinen.

Vastaa
Mika (vahvistamaton)

23

Hieno luuri ja muutenkin olen tyytyväinen ollut "slaidiin", mutta kamera alkoi temppuilla... zoomatessa kamera pienentää kuvaa elikkäs suurimmalla zoomilla kuvista tulee postimerkin kokoisia muutaman kilotavun suttuisiä länttejä!! Luuri bootattu ja softakin on uusin mahdollinen :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja