Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 5610 XpressMusic

24
Markus Lehtiniitty

Nokia 5610 XpressMusic Nokia 5610 XpressMusic on 5310 XpressMusicin isovelimalli. Tärkein ero 5310:ään nähden on tietenkin se, että 5310:n ollessa kapulamallinen on 5610 XpressMusic liukukansimalli. 5610 XpressMusic on siis musiikkipuhelin.

Puhelimen etupuolella näytön alapuolella on kytkin, jolla voi vaihtaa puhelin- ja musiikkitilojen välillä helposti. Sisäistä muistia 5610 XpressMusicissa on vain 20 megatavua, mutta mutta microSD-muistikorttituki löytyy neljän gigatavuun asti. Mukana tulee joko 512 megatavun tai yhden gigatavun kortti riippuen myyntimaasta. Musiikintoistoaikaa 5610 XpressMusicille luvataan mahtavat 22 tuntia eli melkein kokonainen vuorokausi. Ja totta kai 5610 XpressMusic tukee Nokian omaa musiikkikauppaa.Muista ominaisuuksista mainittakoon 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella plus tuplaledisalamalla. Kamerapuolellakin 5610 XpressMusic on siis erittäinkin hyvä. Näyttö on 2,2-tuumainen 16,7 miljoonalla värillä. 5610 XpressMusic on 3G-puhelin, itse asiassa kolmitaajuuksinenkin sellainen.

Kaupoissa 5610 XpressMusicin voi olettaa näkevänsä varmaan joulukuussa, viimeisellä neljänneksellä pitäisi tulla. Veroton hinta-arvio on 300 euroa.

5610 XpressMusic on aika vahva pakkaus kamera- ja musiikkiominaisuuksineen, jotka on pakattu tyylikkään ja laadukkaan näköiseen pakettiin. Ja ei kokokaan mitenkään järin iso ole kun ottaa huomioon ominaisuudet. Veikkaan, että 5610 XpressMusicia menee (kuten myös 5310:aa) jouluksi paljon kaupaksi lahjapaketteihin nuorille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (24)

Anonyymi käyttäjä
plug

2

Löytyykös näistä 5610 ja 5310 musiikkipuhelimista 3,5mm plugi kuulokkeille? Entä millainen kaiutin näissä on?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keij0 (vahvistamaton)

6

pitäs valita tän ja 6500 classicin väliltä... tätä kyllä joutuis vielä odottaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jannniss (vahvistamaton)

7

Onko tää puhelin kestävä? tai sillei että se kestää pari putoomista ettei heti oo säpäleinä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
(vahvistamaton)

15

itsellä tämä kyseinen puhelin, ihan hyvä on. ainoa vaan, että juuri parhaillaan meni läppä vinoon ja tämän takia näppäin lähti irti (näppäimet näköjään aika huonosti kiinni). siis läpän ja puhelimen välissä jokin osa liikkunut ja tämän takia läppä toiselta puolelta ylempänä kuin toinen puoli. enkä tiedä minkä takia näin tapahtui, mielestäni en mitään sille tehnyt.

Vastaa
SnipeFinn
SnipeFinn

16

Mulki on tää puhelin ja se on sopivasti tasapainotettu Nokialainen. 3.2Mpixelin kamera salamalla ja jos parempaa kameraa oikeasti tarvitsee niin kannattaa todellakin hankkia digikamera erikseen sillä turha maksaa 5Mpix kamerapuhelimesta vain pelkän kameran takii. Tosissaan hinta nousee huomattavasti. Puhelimesta löytyy volumea musiikin kuunteluun ja äänikin kuullostaa hyvältä oikeilla taajuuskorjaimen säädöillä. puhelimes tulee mukana se 3.5mm adapteri kuulokkeille sun muille, mut puhelimes on itessään joku hieman pienempi. Tosissaan näyttö on hyvä 2.2 tuumanen 16 miljoonalla värillä. Edessä on pienenpieni kamera kuvapuheluille sekä valon tunnistin. Kaikki johtimien paikat löytää kätevästi puhelimen yläpuolelta. Plussaa kätevästä liukupainikkeesta ja jolla voi selailla päävalikkoa, soitinta ja radiota (on ollu käyttöö). Valikot kohtuu selkeät samoin näppäimet. Puhelimen oikeasta sivusta löytyy kätevästi erilliset kameran- ja volume näppäimet. Plussaa ulkonäöstä (liukukansi, sykkivät valot liukupainikkeen vieressä jotka vois myös laittaa pois päältä.)Puhelin näyttää ja kuulostaa hyvältä. Mukana tulee myös 2 giganen muistikortti, mutta on myös laajennattavissa 4gigaseen joka on heti 8gigasen jälkeen suurin elikkäs tähän mahtuu kyllä tavaraa rutosti ja aivan tarpeeksi ainakin minulle.

Mutta ei niin paljon hyvää ettei myös jotain huonoa, nimitäin olen huomannut ainakin omassa puhelimessani, että puhelimen kaijutin poksahtelee hiljaisella volyymillä, mutta kovemalla mitään en ole huomannut. Ja harmikseni olen myös huomannut että liukupainiketta ympäröineet muovi osat ovat haljenneet molemmin puolin painiketta aivan led valojen vierestä. Oletan että nämä ovat aika herkkiä osia sillä en ole pahemmin ehtinyt puhelintani kolistelemaan, en ainakaan ole huomannut. Mutta tämä voi olla aivan hyvin kokonaan omaa huolimattomuuttani, päässyt vain jotenkin kolahtamaan tai painumaan pahasti. En tiedä varmasti.

Muuten puhelin on aivan oiva valinta musiikkia kuuntelevan ja hieman kuvia ottavan kaverin taskuun. 5610 xpressmusic ei ole myöskään hinnalla pilattu sillä sen saajo helposti alle 300€ jopa 250€

Toivottavasti tästä oli jotain apua. =D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
omistaja (vahvistamaton)

17

voiko tolla opera minil kattoo tällä puhelimella youtubesta videoita vastatkaa nopeesti ostan tän huomenna!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
leppis (vahvistamaton)

18

mulla tää sama puhelin todella kätevä ja hyödyllinen musiikin kuuneteluun ja kuvien ottamiseeen. mukana tuleva muistikortti alkaa täyttyö ja ostan suuremman . kännykän mukana tulevalle muistikortille minulle maahtui yli 500 kuvaa ja yli 200 kappaletta eli kyllä sinne mahtuu. väri vaihtoehdot olivat sininen ja punainen kai musitakin löytyy.

olen huomannut kun otan kännyllä kuvia se pitää sellaisen äänen ja kamerasta kuuluu piip ääntä kun tarkasti kuuntelee voi olla se salaman moottori tai muu.

TODELLA HYVÄ PUHELIN ON OLLUT SUOSITTELEN ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
leppis (vahvistamaton)

19

mulla tää sama puhelin todella kätevä ja hyödyllinen musiikin kuuneteluun ja kuvien ottamiseeen. mukana tuleva muistikortti alkaa täyttyö ja ostan suuremman . kännykän mukana tulevalle muistikortille minulle maahtui yli 500 kuvaa ja yli 200 kappaletta eli kyllä sinne mahtuu. väri vaihtoehdot olivat sininen ja punainen kai musitakin löytyy.

olen huomannut kun otan kännyllä kuvia se pitää sellaisen äänen ja kamerasta kuuluu piip ääntä kun tarkasti kuuntelee voi olla se salaman moottori tai muu.

TODELLA HYVÄ PUHELIN ON OLLUT SUOSITTELEN ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
leppis (vahvistamaton)

20

mulla tää sama puhelin todella kätevä ja hyödyllinen musiikin kuuneteluun ja kuvien ottamiseeen. mukana tuleva muistikortti alkaa täyttyö ja ostan suuremman . kännykän mukana tulevalle muistikortille minulle maahtui yli 500 kuvaa ja yli 200 kappaletta eli kyllä sinne mahtuu. väri vaihtoehdot olivat sininen ja punainen kai musitakin löytyy.

olen huomannut kun otan kännyllä kuvia se pitää sellaisen äänen ja kamerasta kuuluu piip ääntä kun tarkasti kuuntelee voi olla se salaman moottori tai muu.

TODELLA HYVÄ PUHELIN ON OLLUT SUOSITTELEN ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lollww (vahvistamaton)

21

joo mullkai se kamera pitää sellast ääntä jos tarkasti kuuntelee.. ja sit se ku ottaa kuvii.. iha hyvä puhelin ollu. paitsi mulla on ollut jo 4 kertaa huollossa kun se musiikki näppäin lähti irti . ja sit ku se jumitteli niin paljon . hyvää huolta puhelimesta oon pitäny ettei se siitä johdu.. kai tää mun puhelin on joku maanantai malli et seuraavaks ku huoltoon menee ni uutta aijon kysyä kun niin monta kertaa se huollossa nyt on ollut

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lollww (vahvistamaton)

22

joo mullkai se kamera pitää sellast ääntä jos tarkasti kuuntelee.. ja sit se ku ottaa kuvii.. iha hyvä puhelin ollu. paitsi mulla on ollut jo 4 kertaa huollossa kun se musiikki näppäin lähti irti . ja sit ku se jumitteli niin paljon . hyvää huolta puhelimesta oon pitäny ettei se siitä johdu.. kai tää mun puhelin on joku maanantai malli et seuraavaks ku huoltoon menee ni uutta aijon kysyä kun niin monta kertaa se huollossa nyt on ollut

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lollww (vahvistamaton)

23

joo mullkai se kamera pitää sellast ääntä jos tarkasti kuuntelee.. ja sit se ku ottaa kuvii.. iha hyvä puhelin ollu. paitsi mulla on ollut jo 4 kertaa huollossa kun se musiikki näppäin lähti irti . ja sit ku se jumitteli niin paljon . hyvää huolta puhelimesta oon pitäny ettei se siitä johdu.. kai tää mun puhelin on joku maanantai malli et seuraavaks ku huoltoon menee ni uutta aijon kysyä kun niin monta kertaa se huollossa nyt on ollut

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
heeeydaa (vahvistamaton)

24

mull toi sama puhelin tosin nyt jo onn vähän vanha malli ja en tiä myydääkö enään ees kaupoissa mutta musta on tosi hyvä ja kestäväkin! musiikki näppäin on vaan lähteny mutta ei se mua ainakaan haittaa kun toimii muuten todella hyvin! äänentoisto on erittäin hyvä!! ja kamerakin on todella hyvä kännykän kameraksi <!3 lol, josjotain haittaaaaaaaa ulkonäkö meinaan musa näppäi lähtee helpol nii en si tiö kandeeeks osta mu must se o hienompi tollai =)) m<3

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja