Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Soul

14
Markus Lehtiniitty

Samsung Soul Samsungin puhelimia on aika usein voitu moittia siitä, että ne ovat liian samankaltaisia toistensa kanssa ja niitä on vaikea jopa erottaa toisistaan. Kaikki ovat siis olleet sitä yhtä ja samaa ja tätä sekavuutta on lisännyt myös malliston laajuus. Malleilta on puuttunut yksilöllisyyttä, niiltä on puuttunut sielu.

Tähän Samsung yrittää tarttua uudella mallillaan, jonka nimi on Soul, eli suomeksi sielu. Soul on myös Samsungin kotipaikkakunta Etelä-Koreassa. Samsungin mukaan puhelimen nimi tulee kuitenkin sanoista Spirit of Ultra. Soul seuraa Samsungin viime vuoden ohuiden mallien Ultra Edition -sarjaa.
Soul on Samsungin vuoden 2008 malliston kirkkaimpia tähtiä, lippulaivamalli. Siinä kerrotaan panostetun niin muotoiluun, ominaisuuksiin kuin käytön helppouteenkin.

Ominaisuuspuolella Soul tarjoaa hyvän setin. Kamera on tarkkuudeltaan viisi megapikseliä ja myös kameran erikoisominaisuuksiin on panostettu: kamera tunnistaa kasvot ja tarkentaa niihin sekä lisäksi kamerasta löytyy vielä kuvanvakain. Videokuvaus onnistuu QVGA-resoluutiolla. Musiikkipuolellakin tarjoilu on vahvaa. Äänenlaatuun on panostettu vahvistimella, jossa on Bang & Olufsenin ICEpower-tekniikkaa. Akku riittää 15 tunnin musiikinkuunteluun. Soul on 3G-puhelin laajakaistatason nopein HSDPA-datayhteyksin varustettuna.

Käytön helppouteen on panostettu muuntuvalla valikkojärjestelmällä sekä niin sanotuilla Magical Touch -näppäimillä. Puhelin vastaa näppäinten painalluksiin värähtelyllä tarjoten näin aiempaa parempaa tuntumaa puhelimen käyttöön. Käyttöliittymä on täysin erilainen riippuen siitä, mitä puhelimella tehdään. Sitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa on vaikea mennä arvaamaan. Valikot ovat aiempaa laajemmin muokattavissa myös käyttäjän omien mieltymysten mukaisiksi.

Soulin muotoilun kerrotaan olevan minimalistinen, mutta silti erottuva. Klassisen tyylikäs, hillitty liukukansipuhelin.

Ominaisuuksia voidaan vielä hieman listata: FM-radio RDS-tuella, microSD-muistikorttipaikka, nettiselain, sähköposti, 2,2 tuuman QVGA-näyttö sekä Bluetooth stereotuella totta kai. Nämä on laitettu kuoriin, jotka ovat kooltaan 105,9 x 49,5 x 12,9 millimetriä. Paljon ominaisuuksia löytyy siis kompaktista paketista.

Kauppoihin Samsung Soul on tulossa vuoden 2008 kesäkuussa. Hinnasta ei ole vielä sen tarkempaa tietoa.

Kommentit (14)

faofjnapnf (vahvistamaton)

1

mut mun on pakko kertoo mun puhelin kesti [jokaonsamsung] 40 asteen pesun alusta loppuu ja toimii todella hyvin:D

Vastaa
hatti (vahvistamaton)

2

kestää hyvin vettä noi samsungit. oma tippu wc pyttyyn. akun poiston ja vuorokauden kuivattelun jälkeen toimi kuten ennenkin, edes näyttö ei muuttunut keltaiseksi.

Vastaa
Maiju (vahvistamaton)

3

Isoveljen samsung oli pari tuntia porealtaanpohjalla, ei kuivattelua eikä mitään ja hyvin toimii edelleen.

Vastaa
koiraihminen (vahvistamaton)

5

mun samsung kesti rapuset alas .ja se on tipunu toistekkin kerran suoraa alas kolmannest kerroksesta.ei siinä mitään käynnyt se vaa piti aukasta uudestaa päälle.

Vastaa
vittu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (vahvistamaton)

6

VITUN HYVÄ!SOUL NÄYTÄÄ SIISTILT!

Vastaa
venla (vahvistamaton)

7

Joo toi samsung soul on tosi hyvä, kaikki kehuu porvaripuhelimeks :>>>> joskus se on kyl vähän hidas kun esim. selaa viestejä nopeasti alaspäin.. mut muuten ihan moitteeton

Vastaa
tyttönen (vahvistamaton)

8

Oon yrittäny selvittää, että saako tätä soul puhelinta suomenkielisenä? Jollain sivulla mainittiin, että kielinä olisi ranska, englanti, saksa, italia, espanja, portugali, hollanti ja turkki.Jos jollain on tietoa niin kiitoksia vastauksista.

Vastaa
tuntematon (vahvistamaton)

10

Tosi hyvä puhelin! Sain tuollaisen eilen toimii todella hyvin. on suomen kieli ja kaikki. MUSIIKKI KUULUU TOSI HYVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa
tuntematon (vahvistamaton)

11

Tosi hyvä puhelin! Sain tuollaisen eilen toimii todella hyvin. on suomen kieli ja kaikki. MUSIIKKI KUULUU TOSI HYVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa
mQ_
mQ_

13

Olen ajatellu ostaa tollasta jo pitkää, mut tuntuu olevan aika kallis, (mut onko se sen arvoista kun tossa kehuitte niiden olevan kestävii) itellä AINA ollu Nokialainen, oon kyllästyny siihen. Ootteko tekin? Vastatkaa. Kiitos.

Vastaa
miihkali1 (vahvistamaton)

14

Tosi hyvä ja monipuolinen luuri. En vaihtais Nokiaan, joita ennen pidin. Loistava 8: gigan kortilla ja langattomilla bluetooth-kuulokkeilla. Nam!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja